- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къде се намира малката и къде се намира голямата Insomnia
бихте ли ми казали къде се намира малката и къде се намира голямата insomnia....много ще съм ви благодарна : ))
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Едитни си мнението на кирилица и може да ти кажа...Първоначално написано от Imaginary__Love
готово...сега ще ми кажеш ли![]()
![]()
аз ще ти кажаеми голямате е на графа срещу пазарчето в една от преките
,а малката е ....а сега де
не съм ходила отдавна и нз как точно да те ориентирам ,ама е на ул.гурко хмм това е улицатат дето върви перпендикулярно на главния вход на националния стадин
ебаси нз дали си разбрал/а,ако не кажи да дообяснявам
Аз не те разбрах особено добре, като имаш предвид, че знам къде се намиратПървоначално написано от find_m3
![]()
What you give is what you get!
хахах абе пфф нз как да обясня нз как се казва улицата на голямата инсомня ,ама са ще я намеря и ще пробвам като за дебилиПървоначално написано от Desi_etnies
на графа (в софия
)има един пазар.Като вървиш към стадион васил левски (дано това знаеш къде е) в началото на пазара има една улица казва се 6-ти септември (от другата страна е 6-то), като влезеш в улицата почти веднага в дясно се намира (голяма магазин).Малката инсомня е горе долу пак там ,както казах намира се улица гурко (там където се намира и Брейк Пойнт,ама по надолу).По-добре от това здраве му кажи...кой разбрал разбрал
![]()
![]()
Малката не е ли на улица 6 септември![]()
На 6-ти септември е голямата.
Видях, че са ти обяснили, но ще пробвам и аз.
Вървиш от Славейков в посока Попа. Първата улица, която се стига е 6-ти септември, свиваш по нея вдясно и се вижда магазинът. От дясната страна е, до него има кафене. А улицата завършва в Малките пет кюшето, където има Джимис и близо до там е и Матрицата.
До малката как се стига пак ще ти обясня от Славейков.
Първиш по Графа в посока Попа. Този път свиваш, не по първата, а по втората уличка "Шишман", свиваш вляво т.е. покрай градинката. Вървиш все направо 3 преки докато стигнеш "Гурко". Вървейки по Шишман преди да стигнеш Гурко ще видиш книжарница, после "Мама мия", после 7-мо СОУ, Лучано, от лявата страна Бордшоп /там също има кецове):/, после къща Тропс. Така вече си стигнал Гурко и свиваш вдясно в посока стадион "Васил Левски". Вървиш по десния тратоар и ще го видиш, магазинчето е малко, близо до него се намира кафенето "Фенерите".
Обясних с подбробностти, не за да запомниш всичките тези неща, а просто като тръгнеш да си спомниш за някоя от "забележителностите"Можех и още по-подробно, но реших, че няма смисъл
П.п. Уча в Седмо![]()
Яко седмо е супер даскало =D> ,а бтвПървоначално написано от shadow4e
фенерите няма да го видиш щот са го затворили
и по тоя маршрут към малката инсомня може да минеш и през Park и Fabrik :P ааа малката инсомня няма как да не я познаеш щот отпред са направили сууупер яка пейка от бордове
идваше ми да си я гепя ,ама беше с катинари заради такива като мене
![]()
да не пускам нова тема,знаете ли дали магазина работи в неделя?
Магазинът не работи в неделя.
Ааа на мен пък ми е чудно от къде идва тфа понятие "малка Инсомния",като няма никаква,абсолютно никаква прилика с "голямата инсомния"? Нито като стоки,нито като стил...
"Малката Инсомния" = "Мухоморка"
"Голямата Инсомния" = "Инсомния"
(:
цъПървоначално написано от Анонимко
Saatana vittu perkele hate crew!
какво "цъ" ? като на тоя адрес на "малката Инсомния" се намира "Мухоморка" ?Първоначално написано от Boot
каза ти го човека "цъ" стоката си е почти еднакваПървоначално написано от Анонимко
мразя Мухоморка... едни къси гащи, които само ти покриват дупето, струват 40лв., егати!!
за тея пари ще си взема два чифта дънки... дори чантите им са по-евтини.
не че има много общо с темата, ама аз да си кажа.![]()
и продавачките са зли.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
като неаш кинтаж у жоба каде си трагнал в А група без бутонки ве боклук