- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Една рисунка от мен
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
ni6tо особенно
Na men li4no mi xaresvapozdravi za risynkata i yspex s risyvaneto otdava ti se =D>
добре е, браво
но трябва още доста да се упражняваш..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Какво толкова съм казал бе![]()
Защо ми изтрихте мнението!?!?
Много хубава рисунка!
Точка
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Мерси за пожеланията за успех в тая област, но не рисувам само от време на време и не съм се отдала на това.
Иначе би било хубаво, ако се понапъна и постарая.
Благодаря ви за коментарите.
Та това бях аз.Първоначално написано от Анонимко
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Hubava e dam...opredeleno ti se otdava
Неподходящ размер на снимка в подпис!
хубава е и оригинална.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Не е лоша,ама не е и много хубава.Добре е ,но има многоо още какво да се желаеНе ме грабва,а и обичам по-цветни неща.
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Добра е, но според мен би станала още по, ако вкараш нещо нестандартно...някакъв елемент или нещо...абре незнам...все ще измислиш нещо.![]()
Първоначално написано от Presley`n`Sum
и аз така![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
няма особено много елементи - пръстите са неестествени, устните стоят фалшиво, светлосенкитре не са уловени добре. Мисля, че трябва да пробваш повече просто скицирането и после вече да вкараш повече детайли и да "изрисуваш" всеки отделен елемент. На мен замисълът ми харесва...не разбирам какво значи "нещо по-нестандартно"...след като рисуваш нечия индивидуалност, значи си е нестандартно от самото начало, защото какво по-уникално има от всеки отделен индивид![]()
рисувай с много любов и успех![]()
добре е ,все пак това е любителска картина нищо по професионалноХареса ми
една от многото несериозно работи пуснати тук
няма нищо общо с реалността.
тотално грешно анатомически
грешно светлоусещане
слаба техника
определено трябва да подхождаш по-сериозно към работите си!
Наистина имаш талант.Аз също се занимавам с рисуване и съм виждала много инай-различни творби.Опитаи се да изградиш собствен стил и да изглаждаш и най-малките детаили.Успех и за напред!![]()
Ръцете ми харесват![]()
Пооправи малко очите..лицето..и ще стане мн хубаво![]()
What you give is what you get!
и аз като тебе не се занимавам с това ами просто от време на време имам нужда да порисувам искам да създам не6то красиво поздравления според мене ти си успяла но има някои неща дето можеш да пооправиш ако ти се занимава:
очите са малко странни сякаш не са насочени към една точка, а и лявото седи малко странно въпреки че ако се загледаш сякаш наистина човека дето рисуваш има такова око незнам ма на мене ми изглежда така
на мене лично и ухото ми се струва леко бъгаво
носа ми харесва много
а ръцете наистина са много хубави но дясната му ръка е странно нарисувата сякаш е пре4упенатам където той си кръстосва ръцете а и малко след рамото седи малко странно и това че е леко повдигната а след тва рязко свалена на масата
блузата е мн хубава
тва е от мене не се дразни че ти го казвам така (смисъл има такива дет мн ми се сърдат "тая па кфо ше ме учи") иначе е мн яка рисунката браво =D>
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*