Благодаря, за линка и за темата. Ами така си е. Приятелство между жени няма, защото винаги се появява завистта.
Няма как едната да е по-добра от другата - това автоматично я прави враг, а не приятелка. Макар, че тя няма вина, че е по-добра а другата просто не може да постигне това.
И разбира се, щом едната може неща които, другата не може това веднага я прави по-тъпа, по-грозна, по-загубена и все разни такива "приятни" неща.
О, а пък ако една е по-добре във финансов аспект от другата пък и е по-умната и по-хубавата пък съвсем... т. н. "приятелство" веднага отива по-дяволите. Има просто добри приятелки, но не и такава която да наречеш "най-добра", защото обикновено "най-добрите приятелки" излизат най-големите усойници. За нещастие е така... имах две най-добри приятелки, които непрестанно ми завиждаха за всичко. С едната от които бях близо 10 години, ама проклетата й мания да бъде по-добра от мен и да се вбесява за всеки мой успех го съсипа. Със сегашната ми уж, "най-добра" приятелка нещата се развиват по същия начин и май пак вървят към прекратяване на отношенията ни.