.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: neshto vkusno ;)

Повече от фен Аватара на kameliqbaby

neshto vkusno ;)

Pff sama sam v kashti i sam mnogo gladna ne moga da ida navanka da qm 6toto mnooogooo vali a pak me marzi da gotvq nqkvi specialni ne6ta.Davaite nqkvi idei za neshto barzo lesno i vkusno (samo da ne sa sanvi4i,4e mi pisna ot tqh)

P.s:temata e mn typa ama ako ne mi predloji nqkoi neshto 6te sam parviq 4ovek umrql ot glad
    Next Time I`ll be True...

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Взимаш 1 кофичка/купичка. Слагаш 2-3 яйца, и разбиваш, след това в гадната жълта смес набиваш каквото имаш в хладилника ( шунка, кашкавал и т.н. ), загряваш тигана с олио и изсипваш сместа - пече се като палачинка ( и се вика ОМЛЕТ )
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз пък мразя омлети. Предпочитам миш-маш

vahh obojavam mi6 ma6 ama nz kak se pravi shadow4e kaji mi plss mmm mn se priqdeee

Град
    София
    Стотици деца измират от глад в страните от 3тия свят не защото ги мързи да си сготвят, а защото нямат какво да сготвят. Мисля, че няма да си първата, умряла от глад.

Винаги можеш да си объркаш яйца или спагети някви....
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    София
    Миш-маш се прави лесно

Режеш чушки. Загряваш олио в тиган и ги слагаш да се пържат. Настъргваш домат с ренде и го изсипваш. Чакаш да се запържи повечко и после слагаш натрошено сирене и 1-2 яйца. Слагат се понакрая, защото те изгарят бързо

Аз така го правя.

Яйцата ги счукай първо в чашка, защото може някое да е развалено и да ти отиде труда навятъра
    Домати не е задължително да слагаш, ако нямаш

И е важно, че не се слага сол, ако сиренето е солено. По-добре, ако ти липсва сол сложи чак като почнеш да го ядеш, защото иначе рискуваш да си в моята ситуация Цяла купа с миш-маш в хладилника от снощи. Не знам какво ми стана и се обръках така, а н всичкото отгоре сложих цяла средна лъжица и....

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Миш-маш се прави лесно

Режеш чушки. Загряваш олио в тиган и ги слагаш да се пържат. Настъргваш домат с ренде и го изсипваш. Чакаш да се запържи повечко и после слагаш натрошено сирене и 1-2 яйца. Слагат се понакрая, защото те изгарят бързо

Аз така го правя.

Яйцата ги счукай първо в чашка, защото може някое да е развалено и да ти отиде труда навятъра
    Домати не е задължително да слагаш, ако нямаш

И е важно, че не се слага сол, ако сиренето е солено. По-добре, ако ти липсва сол сложи чак като почнеш да го ядеш, защото иначе рискуваш да си в моята ситуация Цяла купа с миш-маш в хладилника от снощи. Не знам какво ми стана и се обръках така, а н всичкото отгоре сложих цяла средна лъжица и....
    Napravih sii \/ sega hapvam mn mi e vkusno ama sigurno 6toto sam mn gladna mersi shadow4e

Град
    София
    Мммм и на мен ми се дояде, ама без сол

Мисля, че темата приключи, а и заглавието и трябва да е написано на кирилица!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си