- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- neshto vkusno ;)
Миш-маш се прави лесно
Режеш чушки. Загряваш олио в тиган и ги слагаш да се пържат. Настъргваш домат с ренде и го изсипваш. Чакаш да се запържи повечко и после слагаш натрошено сирене и 1-2 яйца. Слагат се понакрая, защото те изгарят бързо
Аз така го правя.
Яйцата ги счукай първо в чашка, защото може някое да е развалено и да ти отиде труда навятъра
Домати не е задължително да слагаш, ако нямаш
И е важно, че не се слага сол, ако сиренето е солено. По-добре, ако ти липсва сол сложи чак като почнеш да го ядеш, защото иначе рискуваш да си в моята ситуацияЦяла купа с миш-маш в хладилника от снощи. Не знам какво ми стана и се обръках така, а н всичкото отгоре сложих цяла средна лъжица и....