.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    жес
    Guest

Кажете ми защо

Здравейте първо искам да кажа че съм гей.Имам интимна връзка с едно момче.Във нашата връзка аз съм жената заради него си купувам
    токчета поли сутиени прашки чорапогашти жартиери за да говъзбуждам правим анален секс разбира се той ми го вкарва правя му свирки и така нататък.Днес поисках да ми направи една свирка а той ме удари и ми се развика.Какво да правя влюбен съм в него.И най вече не искам да го загубя защото той има пенис 24 см и свирките са удоволствие чакам отговори

Guest
    ''bate'' ne haresvam takiva kato teb i to kazvam napravo,ne bih ti otgovoril no pravq izklu4enie! Ama si mi mn interesen zaredi nekvi si 24 sm. ne iska6 da go zareje6.

Emi neka ti bie shamari togava!

Guest
    4ovek mn si zle da znae6

Деееееба педало смотан дееееба ... умирай некаде беее !
    iskam da pravq svirki :P~

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Това ебавка ли е
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    не знам кво ама умри в родилни мъки боклук (знам че си момче) педал
    тиХо Ся

Град
    София
    Поговорете.Ако не иска да си размените ролите.Просто го зарежи.Пишки има на всякаде.Успех

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Кажете ми защо

Цитирай Първоначално написано от жес
    Здравейте първо искам да кажа че съм гей.Имам интимна връзка с едно момче.Във нашата връзка аз съм жената заради него си купувам
    токчета поли сутиени прашки чорапогашти жартиери за да говъзбуждам правим анален секс разбира се той ми го вкарва правя му свирки и така нататък.Днес поисках да ми направи една свирка а той ме удари и ми се развика.Какво да правя влюбен съм в него.И най вече не искам да го загубя защото той има пенис 24 см и свирките са удоволствие чакам отговори
    В случай, че не е ебавка -
    хубу, тъжно ми е, че той не те третира като равен в леглото. Но самия факт, че една от главните причини да си с него е, че има 24 санта пенис ме навежда на мисълта, че определено не го обичаш. Спокойно можеш да си намериш половинка с нормални размери и да ти е даже по-приятно отколкото с тоя егоист.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Re: Кажете ми защо

Цитирай Първоначално написано от жес
    Samo tova da ne e ebavka!!!Stiga ste si izbivali kompleksite tuka.Vseki ima pravo da bydet takyv kakyvto iska.Haresva myje i tolkova!Koito ne iska da pomogne na mom4eto po dobre da ne pi6i gluposti.

P.p. Em kaji mu, 4e i ti iska6 da ti napravi svirka 6tot ot negova strana taka ne e mn 4estno!Ako i toi te haresva 6te te razbere, ako ne - pitai go za6to ne iska?!
    Na kogo da se molq az veche ne znaq, da spechelq surceto ti silno jelaq!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Сега се сетих,вие да не си правите някакви ролички-тип,,Строгата господарка,,
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Сега се сетих,вие да не си правите някакви ролички-тип,,Строгата господарка,,
    Според мен си падат само по cross-dressing или там както му се вика

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    т.11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си