- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кажете ми защо
Здравейте първо искам да кажа че съм гей.Имам интимна връзка с едно момче.Във нашата връзка аз съм жената заради него си купувам
токчета поли сутиени прашки чорапогашти жартиери за да говъзбуждам правим анален секс разбира се той ми го вкарва правя му свирки и така нататък.Днес поисках да ми направи една свирка а той ме удари и ми се развика.Какво да правя влюбен съм в него.И най вече не искам да го загубя защото той има пенис 24 см и свирките са удоволствие чакам отговори
Първоначално написано от жес
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pedali smotani!
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Вярваш ли си,че така написано някой ще ти поврярва?!?
А ако е истина : Лапай и мълчи!!!
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Малеее майка ти педалска !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако е истина Малчи и Лапаи!
Fitness Forever
Тъп при тваПървоначално написано от DIVINE_TIME
boje
Иу... можеше да си представиш историята по не толкова гнусен начин![]()
Еми, явно той иска да е активен - трябвало е да се разберете за това още в началото на връзката. Сега или ще стоиш без свирки или ще го зарежеш...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Шибан педераст.Свършиха ли момичетата та станахте сите гейове бе?
Ега умреш докато некои те чука у анала.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Абе, момче... Какви са тия глупости?! Ти си бил жената във връзката. Ще ме извиняваш, но и аз съм гей, обаче не одобрявам това изказване.
Това би трябвало да е любов между двама мъже, каква жена си ти???
Чак да си купуваш поли и жартиери, айде няма нужда. Ако гаджето ти си пада по такива неща, значи си пада по транссексуални. И ти не си гей, а транссексуален.
Другото... С какво право ще те удря? Любовта да не е боксов ринг?! Смятай колко те обича само.
Доколкото разбрах и ти не го обичаш. Обичаш 24 сантиметровия му член (макар да се съмнявам, че е толкова).
Затова вземай се в ръце и се оправяй. Хуй ще намериш ако това е целта в живота ти.
Извинявам се за грубото изказване, но ме е яд, когато някой от т.нар. ми "колеги", щото и аз както казах съм гей говори така.
to4no taka !Първоначално написано от TIMEX
Големи мъже се извъдихте всички тук... Много ми е интересно това ли е мястото да избивате хомофобските си комплекси.
Щото съм сигурен, че 90% от гейовете са по-големи мъже от вас - някакви пикльовци с комплекси.
Естествено тук... Щото ако скочиш на някой не знаеш дали освен, че ще те набие няма и да те на*бе.
Тихо гей. Поеми го анално [-o<Първоначално написано от Balthy
засложава си да те разтрелят на центъраПървоначално написано от Balthy
![]()
С кеф, само дето ти е малък и не можеш да ме задоволиш. Млък, хетеро - поеми го И орално.
Ако ти го вкарам ще те изпълня целия отвътре, гейлордеПървоначално написано от Balthy
![]()
![]()
Силен на думи, слаб в леглото - поредният с комплекси. Първо си оправи акнето и тогава се стягай.![]()
Първоначално написано от Balthy
Като си толкова мъж искаш ли да се видим да ти изкъртя главата педалска![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
bahti kolko mnogo pederasi we ,nqmam vreme da se logna ta taka 6a go napraq ,KAK MOJE DA IMA TAKIVA PEDERASI ,nema li xubavo jensko ,ta oburnaxte rezbata ?!!
Да, искам! Къде да дойда? Дано не си непълнолетен, за да не ме обивнят в педофилия.Първоначално написано от Alderis
Хаха смешник. Пълнолетен педал пише в тийн форум. Самоубий се по-добре \Първоначално написано от Balthy
/
6iban gnusen pederas ,da ti ymre pata dokato se zaddovolqva6Първоначално написано от Balthy
![]()
Супер нека има повече педали,нормалните намазват повече![]()