.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от Balthy
    Цитирай Първоначално написано от Alderis
    Големи мъже се извъдихте всички тук... Много ми е интересно това ли е мястото да избивате хомофобските си комплекси.
    Щото съм сигурен, че 90% от гейовете са по-големи мъже от вас - някакви пикльовци с комплекси.
    Естествено тук... Щото ако скочиш на някой не знаеш дали освен, че ще те набие няма и да те на*бе.

Като си толкова мъж искаш ли да се видим да ти изкъртя главата педалска
    Да, искам! Къде да дойда? Дано не си непълнолетен, за да не ме обивнят в педофилия.

Непълнолетен съм бил когато ти си бил още в ТАШКЕНТ!!!
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Ми айде да те видим тогава. До 20:00 часа съм на работа, след това може да ти разбия "умната" глава. Кажи къде и направо ще дойда - не ми е проблем, с кола съм.

Guest
    Ми айде да те видим тогава. До 20:00 часа съм на работа, след това може да ти разбия "умната" глава. Кажи къде и направо ще дойда - не ми е проблем, с кола съм.

hahah ,6matko ela mi V gabrovo do kafe Planet ,te 4akam da ti s4upq tikvata

Рок кафе "Лавеле" говори ли ти нещо педал!!! Ще те чакам там!!!
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Guest
    Хаха виж го ти нежния

i love the the KOF 2007

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да, бе да!
    т.11!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си