.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: durex play ring

Hybrid View

Guest

durex play ring

nqkoi polzval li e i kakvo e 4uvstvoto?to samo za jenata li e qko ili i za dvamata?a kude moje da se nameri i kakvo mu e cenata?

Re: durex play ring

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    nqkoi polzval li e i kakvo e 4uvstvoto?to samo za jenata li e qko ili i za dvamata?a kude moje da se nameri i kakvo mu e cenata?

ами аз не съм ползвал,но съм виждал.....в по големите маркети като фантастико и по-големите аптеки!успех в търсенето!
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

sweety girl
    Guest
    Amm pisha kato gost tui kato ne me puska sus sobstvenata mi registraciq...ta-po temataa-kupili sme go,no ne sme go polzvali moga sled okolo sedmica da ti kaja dali e qko i za dvamata i tn,no za cenata-struva 10 i neshto i nai-veche se prodava v billa,fantastiko i tn

Цитирай Първоначално написано от sweety girl
    Amm pisha kato gost tui kato ne me puska sus sobstvenata mi registraciq...ta-po temataa-kupili sme go,no ne sme go polzvali moga sled okolo sedmica da ti kaja dali e qko i za dvamata i tn,no za cenata-struva 10 i neshto i nai-veche se prodava v billa,fantastiko i tn
    10 лева 3 презерватива ?! бааати презервативите аз кат давам 3 лева за вечер мился че са много пак и кат сложа бензина на АТВ–то то стааа скъпо ако ползвам от 10 лева мноо ще се набутам
    Fitness Forever

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от TIMEX
    10 лева 3 презерватива ?! бааати презервативите аз кат давам 3 лева за вечер мился че са много пак и кат сложа бензина на АТВ–то то стааа скъпо ако ползвам от 10 лева мноо ще се набутам
    Това не е презерватив.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Biah pyskala takava tema ama aide...Nikoga niama da se nay4ite da polzvate tursa4kata tva e iasno.
    Ina4e po temata ve4e ti kazaha za cenata i t.n. az moga da ti kaja 4e yse6taneto e vurhovno i za dvamata partniori i opredeleno si zaslyjava!

sweety girl
    Guest
    Tova e vibrirash prusten,koito se slaga v kraq na penisa i izpuska vibrirashti vulni stimulirashti klitora na jenata.Btw izdurja samo 20 min,no mojesh da go vkluchvash i izkluchvash kogato reshish-naprimer:5 min go polzvash i si davash pochivka sled tva oshte 10 i pak pochivka \/

Tova e vibrirash prusten,koito se slaga v kraq na penisa i izpuska vibrirashti vulni stimulirashti klitora na jenata.Btw izdurja samo 20 min,no mojesh da go vkluchvash i izkluchvash kogato reshish-naprimer:5 min go polzvash i si davash pochivka sled tva oshte 10 i pak pochivka \/
    =D> Ето ви и обяснение..
    http://www.youtube.com/watch?v=ZpPt3dg6Kds

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си