.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Пожелание за рожден ден

Kajete nqkoe interesno pojelanie za rojden den ili imen den,a moje i nqkoe pojelanie za leka no6t!

Moderated by Aleandra
    т. 1 и 7 от Правилника!
    Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!

Guest
    za RDojelavam ti kov4eg ot 100-godi6en dub,koito 6te zaseem dnes
    za leka no6t:lekar s noj i sladki talasumi6ta

4.R.D. Jelaq ti 12 meseca bez bolest,52 sedmici6tastie,365dni bez qdove,8760 4asa liubov,525600minuti hubavi migove i 31536009 secundi sex ! 4.R.D. pojelavam ti qki zapivki,4arovni zabivki i mnogo usmivki,zdrave v izobilie i radost do bezsilie ! 4.R.D. s pojelanie za uporitost-za da sledva6 me4tite si,smelost-za da gi otstoqva6,turpenie-za da gi postiga6 i liubov,koqto da dava smisul na vsi4ko tova !

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    Цитирай Първоначално написано от IcE`GirL
    4.R.D. Jelaq ti 12 meseca bez bolest,52 sedmici6tastie,365dni bez qdove,8760 4asa liubov,525600minuti hubavi migove i 31536009 secundi sex ! 4.R.D. pojelavam ti qki zapivki,4arovni zabivki i mnogo usmivki,zdrave v izobilie i radost do bezsilie ! 4.R.D. s pojelanie za uporitost-za da sledva6 me4tite si,smelost-za da gi otstoqva6,turpenie-za da gi postiga6 i liubov,koqto da dava smisul na vsi4ko tova !
    +1 щях да го пиша ама видех че си го писала така че ме спаси от голямото писане
    тиХо Ся

Град
    София
    "ЧРД:Още една година до смърта ти!Ура!"

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Znam 4e temata mi ne e za tozi razdel,no.....

Цитирай Първоначално написано от NeKvA nIkVa
    Kajete nqkoe interesno pojelanie za rojden den ili imen den,a moje i nqkoe pojelanie za leka no6t!
    Опитай самичка да се сетиш, изисква малко акъл.

П.П. Сега се сетих за рд пожелание - Смей се докато имаш зъби

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    LuNaTa
    Leka nosht ti pojelavam mili ,no leka li shte e noshta?Shtom dvama ni e razdila ne shte e leka tq!Blaze na tez koito znaqt che dvama shte da sa v noshta ,te leka nohst ne si jelaqt ,no leka vinagi e tq!
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си