- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите
taka zna4i mom4e sam na 18 i iskam dsa si sloja obica na ednoto uxo , .,liavoto est , oba4e nz to4no kva da e , 4udia se mejdu teia kato kamuni deto sa i tezi koito sa kato xalki . a i kajete vse pak va6ete mnenie za mom4etata s obica na ednoto uxo
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Зависи от визията ти...според мен.На мен лично ме радват подобнии работи,но не на всеки му тичат.Предпочитам хълки,пред тези с камъчетата.Сега се сещам за Слави Трифонов,на него определено му отива,но може би в ежедневието,а не като е с костюм.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
jalka opredeleno e po-dobre.tiq diamant4eta mi izglejdat geiski.
Някои са секси с обеца на ухото...Пробвай не боли ако не ти хареса ше си я махнеш![]()
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
според мен халка те са по яки![]()
Ох... тъпо е така като питаш за мнението на др... ами се пак ти ще си я носиш бе...![]()
Ние нито сме те виждали нито нищо за да ти кажем.. какво ще ти утива и какво не... ти сам трябва да си избереш.... просто зависи само от теб.. щото всеки човек си е индивидуален..![]()
И това.. за дясното ухо е пълна простотия.. ами мойта втора обица например.. е там..и кво ся аз съм обратна така ли??![]()
![]()
Излиза, че не можеш да си сложиш обица.. някъде.. за да не те вземат за обратен.. пфф леле.. от нямане на работа.. какви простотии измислят хората...![]()
is my religion
Еее.... ние няма как да ти кажем, защото не знаем как изглеждашНапример на мен знам, че не ми отива на ушите изобщо
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
=D>Първоначално написано от seksi_kote_f
Неподходящ размер на снимка в подпис!
сложи си от тия, дето имитират диамант![]()
кой кат тебе после..
Нито едното.![]()
Така или иначе, известно време ще си с медицинска обица, т.е. първоначално трябва да си сложиш някаква с камъче, или просто с някакво топче. После можеш да си сложиш и халки, аз лично ги предпочитам![]()
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
Не си слагай..![]()
ne si slagai......spored men e tupo de da zn tva si e moito mnenie
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
Че ти от хорското мнение ли се влияеш!?! Прави, каквото сметнеш за най-добре...
че зависи от визия зависи.. ама момче с обеца.. ддз не си падам по идеята![]()
оооооооооооооо сега са на мода готини типове са =D>Първоначално написано от [b
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Много зависи от това как изглеждаш, но май не съм срещала момче с обеца, което да ми е харесало...