Първоначално написано от
Прокопи
Едно пони никога няма да те нарани.Може да си го решеш,да си го храниш с моркови.И като ти писне да го удишиш и изядеш.Понито е най-добрия приятел на самотната жена.Може да пробваш с много котки.Но мисля че вече е доста изъркано.
Мои личен съвет.Не гледаи батковците защото само някои идиот би се хванал с теб.Всеки друк ще те използва.Аз като такъв знам как мислим.Няма лубов в такива взаимотнощения.Просто защото сте малки и неопитни и няма какво да ни дадете освен чисто плътско удоволствие за бога вас ви пребират 9ч.Аз едва в 11 излизам от нас...
Както и да е успех с мъката но според мен не го мисли.
На мен часът ми е най-малък проблем.Нямам вечерен час.И аз излизам в 10,11 часа.Но това не е проблем,няма значение.А и не съм казала,че той ме харесва,просто споделих моите чувства и какво сме си писали,нали така,или нещо се бъркам?!Той какво изпитва не знам,знам на мен какво ми е.И ми е пределно ясно,че всяко момче гледа да ти свали гащите,прашките и т.н....Колкото и да е свестен не може да не му мине през главата...И все пак,не всеки мисли като теб.Не говоря за въпросното момче,а попринцип,и ти ми повярвай!
Много ясно казах,че вече знам какво е любов...Добре де,това може да го нарека прекалено силно привличане,но съм се влюбвала,все пак съм имала връзка година и няколко месеца и скъсах с него,не защото не го харесвах,той ме заряза,но това е друга тема.