Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Прокопи
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Прокопи
Едно пони никога няма да те нарани.Може да си го решеш,да си го храниш с моркови.И като ти писне да го удишиш и изядеш.Понито е най-добрия приятел на самотната жена.Може да пробваш с много котки.Но мисля че вече е доста изъркано.

Мои личен съвет.Не гледаи батковците защото само някои идиот би се хванал с теб.Всеки друк ще те използва.Аз като такъв знам как мислим.Няма лубов в такива взаимотнощения.Просто защото сте малки и неопитни и няма какво да ни дадете освен чисто плътско удоволствие за бога вас ви пребират 9ч.Аз едва в 11 излизам от нас...
Както и да е успех с мъката но според мен не го мисли.
На мен часът ми е най-малък проблем.Нямам вечерен час.И аз излизам в 10,11 часа.Но това не е проблем,няма значение.А и не съм казала,че той ме харесва,просто споделих моите чувства и какво сме си писали,нали така,или нещо се бъркам?!Той какво изпитва не знам,знам на мен какво ми е.И ми е пределно ясно,че всяко момче гледа да ти свали гащите,прашките и т.н....Колкото и да е свестен не може да не му мине през главата...И все пак,не всеки мисли като теб.Не говоря за въпросното момче,а попринцип,и ти ми повярвай!
Много ясно казах,че вече знам какво е любов...Добре де,това може да го нарека прекалено силно привличане,но съм се влюбвала,все пак съм имала връзка година и няколко месеца и скъсах с него,не защото не го харесвах,той ме заряза,но това е друга тема.
Дрън дрън .. и кво каза.Влюбване ахъм..ясно.Разбирам добре и кво..Аа да и тои ..ии разбрах всичко.И все пак като махнем вечерния ти час.Остава това че ти си на една вълна те на друга.И страданието е излишно.Ако ще да е бил мъжа на животата ти.А за тази една година дето спомена голяма работа.. на мен ми отне 2 години да кажа думите обичам те.А съм имал връзки за по 4 години.Така че моля ти се .. едва ли някои мълчоган знае какво е любов.Това че слагате този етикет на всяко по силно чусвто което изпитате.Но неможем да ти се сърдим нормално е на тези години така да сте ..малко ви трябва и хлътвате.С времето ще се отракате и ще ви мине.И пак ти казвам не го мисли.Аз не мисля за нещата които нямът смисъл.Като това например.И да си доиде и да не си доиде ...well it's a shity ..

Успех все пак.Всичко най-хубаво ти желая.
И така да е.Боже мой,ти от къде знаш какво изпитвам аз.Не казвам,че го обичам.казвам,че съм обичала и то не беше толкова отдавна,но просто ми омръзна да споря.Аз си знам най-добре.Знам,че не трябва да го мисля.Просто споделих,ок?!Мерси за успеха,който ми пожелаваш.Аз също ти пожелавам всичко най-хубаво!
Прозвуча злобно ..целувки иначе.