- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бяла течност
Като правя секс с приятелката ми и от вагината й излиза една бяла течност понякога много подобна на сперма (не е със сигурност обаче)... Какво е това?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
awe verno kfo li e tfa xqxqqxqxqxxqqxqxqxqx
![]()
![]()
![]()
![]()
....
vaginalen sekret,bqlo te4enie
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Сперма е, ама от тоя преди тебе...
не е и бяло течение!! давайте други предложения..Първоначално написано от marina star
Нали приятелката ти трябва да се овлажнява,когато правите секс.Според тебе КАКВО може да е освен нормалния секрет от влагалището и, който тогава е малко повече,за да не се протъркаш нито ти нито тя и да помогне на иди*ти като теб да правят секс.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
ОТ де да знамПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
![]()
![]()
Айди стига сме се ебавали, дитето пита
вагинални секрети мойто момче, надявам се че изплзвате кондоми да няма после "приятелката ми ще забраменее ли от онова бялото
![]()
ВАГИНАЛЕН СЕКРЕТ!! Ама то близо до акъла ти , ама докато помислииишшш...утре ше стане..![]()
![]()
![]()
И моята като я тресках последния път, видях това бяло нещо по тестисите ми портекло и ние се уплашихме да не е сперма и да е изтекла от презерватива![]()
Тъпи сте като галоши. Все ми е едно дали Кремчето ще ме банне след този пост, просто съм длъжна да го кажа. За да има какъвто и да е било сексуален контакт, трябва да има влажност. Затова и самата вагина е постоянно влажна. При възбуда влажността се увеличава и външните полови органи също се навлажняват. Принципно колкото повече е удоволствието, толкова повече е овлажняването. Сега разбрахте ли, дечурлиги?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не мога да баннвам. А и без тебе форумът би бил много по-скучен. Това, обаче не означава, че одобрявам.
I couldn't help it...![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
бе то близо до акъла, ама само за тия дето го иматПървоначално написано от Sweet__baby
![]()
Абе ти къде си тръгнал да ебеш като не знаеш за кво ти служи пишката?
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
Първоначално написано от Лилиту
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тфа беше добро ам тфа е вагинален сок
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
АХахаХхаХаиахАХххяИхяиИхя хАПървоначално написано от Лилиту
![]()
![]()
![]()
![]()
А, така, кажи му гоПървоначално написано от wRinKleS
![]()