zdraveite molq vi za suvet.ima edno momi4e s koeto sme nai dobri fr ve4e 4 godini.minali sme prez kakvo li ne i vingai sme bili v edin i su6ti klas.tazi godina oba4e se premestihme i dvete v novo u4ili6te(pak sme v edin klas) s novi hora i t.n. po4nahme da se karame vse po 4esto i po 4esto- i ne za obiknovennite drebolii ami za po seriozno ne6ta.ima6e edin moment deto taka se bqhme skarali 4e neiskah da i govorq i t.n.probelma su6tnost nebe6e to4no ot neq togava edna fr se opita da ni skara i poneje ne6tata togava s moita nai dobra fr taka i ne vurvqha i...naskoro pak se skarahme.nali znaete kak vuv vseki klas si ima grupi4ki -na6ta se sustoi ot 4 momi4eta i edno ot tqh e moita fr.vinagi kato izlizame nakude s dr momi4eta q vikam s nas .no tq nikoga ne me vika kato izliza s nqkoq ot tqh.ne4e sum trugnala vednaga s tqh da hoda ama se pak...mn si obi4am moito momi4e ama...qvno ne6tata ve4e ne sa kato predi..kakvo da pravq(ako kajete 4etrqbva da govorim-govorili sme s neq mn puti i si4ko sum i kazvala ama qvno...)znam 4e tova e mn dulgo taka 4e ako iskate vuob6te ne se zanimavaite ;(
Ми незнам явно не сте се уто4нили докрай питай пак как стоят нещата и защо те отблъсква така сигурно има сериозна при4ина за това щом сте фр от толкова време пък сега не се разбирате или просто и дай малко време тя сама ще те потърси после
mi govorila sum s neq mn puti kakto ve4e kazah.kazvala sum i kak se 4uvstvam i t.n.pitala sum q za6to taka se durji a tq mi kazva 4e go pravi nesuznatelno i 4e vuob6te ne se use6ta. mn mi e kofti taka
След като сте говорили,друго не остава.Примири се с положението.
Всяка промяна в живота ни,води последици след себе си-добри или лоши.В случая са лоши,но какво да се направи.щом от дума не раэбира,няма да стане работата.Може би е искрина,може би найстина го прави несъэнателно.Кофти е эа теб,но трябва да се примириш.
Това за раздел Любов ли е....Ааа..вие сте влюбени сигурно..
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS! http://textove.com/text.php?song=4775
em mzareji togava taq rabota i si nameri fdr fe znam 4e nestava taka ama..... da ti kaja kofti mi e za teb no se pak tva e jivota.seki si ima i lo6ite i dobrite momenti