- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-често посещавания от вас раздел?
Здравейте! Интересно ми е да разбера, кой е най-често посещавания от вас раздел във форума? :P Аз напоследък преглеждам най-често "Всичко тийн накуп" и "Училище и приятели"...
карам ги под реднай-често Секс,У дома и Училище и приятели ; )
Всичко тийн накуп, Секс-но съм на периоди сега откакто се рънах от морето само го разглеждам без да пиша, У дома, Училище и приятели и Козметика.
Един път на 2 седмици сигурно влизам в Любов и Цигарите. В Спорт въобще не влизам.
аз гледам последните теми
Еми най-вече "всичко тийн на куп" ,след това "училище и приятели" и "козметика и диети"
Всичко тийн накуп![]()
=D>Първоначално написано от Бате Хитлер
Половин година влизах само в любов докато не разбрах, че има и други раздели, но откакто се усетих, че има само някви тъжни и сдухващи теми там, започнах да си влизам редовно само и само във Всичко тийн на куп.
То вече и веднъж на три дена влизам във форума, не знам защо така изгуби интереса ми, а във СЕКС дори не го разглеждам, а където вида някаква анкета и ако ми се стори интересна пиша нещо.
То дори сега, че пиша в твоята тема, трябва да те кара да се чувстваш поласкана. Хаха.
Вече ме удря само и единствено на флуд, със съветите спрях отдавна![]()
Ми най често влизам във фЪнА... там ми е най яко... щото може повече да флудя![]()
По често влизам и във всичко тиин на куп... а в др... когато ми падне..![]()
is my religion
Всичко тийн накуп,Любов и чат,пат Секс.
Light The Universe
Cigarite i ostanalite ne6ta
Всичко тийн накуп и секс
muzika i TV i onzi s PC-tata
Първоначално написано от Бате Сталин
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Fun fun i pak fun![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Музика и ТВ и Всичко тийн накуп
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
lubov ne kolkoto da pomagam a da si sa smeq![]()
ЛЬОБОФ, Секс у дома и в училище![]()
![]()
Любов,училище и приятели,у дома,всичко тиин на куп..![]()
Фън,фън и пак фън!![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
1. ЛЮБОВ!
2. Училище и приятели.
3. У дома.
4. Всичко тийн накуп.
![]()