parvo zdraveite,ta po sashtestvo edna moq priqtelka hodeshe s edno momche okolo 6-7 meseca ne znam v tva vreme nie s nego stanahme golemii ama kato vi kazvam golemi priqteli smisal moga da razchitam za vsichko na nego.. tq sashto mi e ogromna priqtelka ili pone beshe tazi zima imahme malko tarkanici shtoto ne se vijdame mnoo chesto daje bih kazala mn rqdko i se otchujdihme..i de da znam nqmahme veche kfo da si kajem... ta taka tq skysa s nego TQ GO ZARQZA tva go podchertavam nqkolko pati!i sled tova toy zapochna da me svalq.Az mnogo go haresvam zashtoto znam che e strahoten chovek,izkliuchitelno zrqzal za vyzrasta si seriozen ne e nqkoi vcherashno laino...i taka et skysaha az prodaljih da si poddarjam vraska i s dvamata nali.. no s nego neshtata zeha da stavat dosta seriozno ne znam i az kak ot kafe na kafe na sam tam i.. na kraq spah s nego..(vinagi sam go iskala dori kogato hodeha...mnoo me kefi toq covek prosto)i taka spahme 1 pat i az mu kazah che iskam da e samo sex(ne che ne isakm ad imame vraska prosto...zaradi Mimito shtoto da ne mi se razsardi i takiva gluposti)makarche ako tq beshe na moe bqsto edva li bi se zamislila.. i taka toy e lud po mene az sashto mn go haresvam na nqkolko pati mi kazva da ne mislq za dr a da si pomislq az kakvo iskam. noo razbirate li napravo sam na krastopat.. s neq veche pochti nqmame kakvo da si kajem kato sednem na kafe nqkfi obshti raboti az ne moga da i spodelq nishtu zashtoto kakvo iskate da i kaja"a m-u drugoto sega chukam bifshiq ti priqtel" ne stava nali... ideq si nqqm naprao kfo da praq s nego mi e super toy e tochno tova koeto iskam ot edin myj stabilen umen krasiv a sexa e... mmm strahoten skoro pochvame u-chilishte toy zaminava za sofia az za burgas a tq si ostava tuka obstho zeto az nito neq nito nego she vijdam no... vse pak iskam hem da sam s nego hem i s neq da si podarjam otnosheniqta amsilq che posle nqma da moje... za sega s nego si hodim'taino" taka da go kaja kato hodim na kafe ne se darjim kato gadjeta ili neshtu takoa.. i nqmae tarpenie da ostanem smai ... shtoto samo dogava nie e istinski hubavo nikoi ne znae za nas samo 1 priqtelka.. molq vi kajete kakvo da pravq... ne iskam da zagubq nito neq nito nego... i m-u vremenno dokato te sa hodeli razbrah che tq mnogo se e nervela che izlizame zaedno. a az togava nqmah namereniq kam nego... molq vi daite mi savet izkl.obarkana sam!11
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!