.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Незнам още нищо

здравейте,аз съм на 13 години и искам да ви питам нещо - как свършва едно момиче след секс,незнам друг кого да питам затова се обръщам към вас МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ [-o<

И за кво ти е да знаеш?Ще дойде времето в което ще разбереш..

ам нали трябва да съм подготвена и мисля че ми е дошло времето,а си и имам приятел, а тои вече ми намеква за нещо....

Лилиту
    Guest
    За какво ти намеква? Че иска да си играете на жоменка?

mi tva 4e toi namekva razni ne6ta nezna4i 4e ti trqbva vednaga da se hvurlq6 kogato si gotova togava.6te doide vreme 6te gi razbere6 tiq ne6tica

хахахах на тебе за такова ли ит намеква твоя приятел

На колко години е приятелят ти ?? От колко време сте заедно ?? Абе моето мнение си е че щом той го иска и ти намеква за него, не означава че си длъжна да го направиш. Се пак си на 13 и най - малката грешка може да ти струва бъдещето

Град
    LuNaTa
    vaobshte ne smqtam che trq da znaish..kogat mu doide vreme shte vidish.to tva ne moje da se opishi.prosto e mn stranno i hubavo 4uvstvo no ti si oshte malko sled 2 3 godini moje da razberesh!
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Може само да те използва се пак си на 13

приятеля ми е на 19 години и сме заедно вече 4 месеца и половина и не смятам че е рано , а и той много държи на мен,както и аз на него,знам че ще ме разбере ако му откажа,но и аз искам,затожа потърсих помощ тук

Цитирай Първоначално написано от malkata_gigi1
    приятеля ми е на 19 години и сме заедно вече 4 месеца и половина и не смятам че е рано , а и той много държи на мен,както и аз на него,знам че ще ме разбере ако му откажа,но и аз искам,затожа потърсих помощ тук

19? ПО-ДОБРЕ НЕДЕЙ

ае на бас че като спи с теб ще те зареже
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

няма да го направи,в това съм сигурна

защото те обича и държи на теб?
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly

Svilena
    Guest
    Мисля, че си прекалено малка да правиш секс.Иначе по въпроса за свършването - няма да разбереш какво е още от първия път, когато го направиш.
    И не ти ли е прекалено рано за сериозен приятел?
    Накъде отива този свят?

Цитирай Първоначално написано от malkata_gigi1
    няма да го направи,в това съм сигурна
    Виж,ние не ти го казваме е така за да скъсате,просто си още малка а той е на 19,се пак ше е гадно да ти напраи бебе и после да те заебе и да пишеш тука тема,че си бременна,просто е за твое добро

МнениеПуснато на: Вто Авг 28, 2007 2:07 pm Заглавие:
    Мисля, че си прекалено малка да правиш секс.Иначе по въпроса за свършването - няма да разбереш какво е още от първия път, когато го направиш. Eh?
    И не ти ли е прекалено рано за сериозен приятел?
    Накъде отива този свят?

Вече ставам 8 клас,а имам приятелки които жече са минали по тоя път, но нямам смелост да ги питам тях

т.е. го правиш за да не изоставаш от тях?

неее,не това е причината, а защото искам

Добре,ние сме ти казали,от там нататък ти си прави сметка.

Град
    Varna
    Ако не говориш с приятелките ти за тези неща, с кой очакваш да може да обсъдиш проблемите си?
    Ако са ти истински приятелки ще можеш даговориш с тях за всичко.
    Те като са почнали да правят секс от 10 годишни представям си какви парцали ще станат.....

ми очевадно като не може да говори с тях е решила тук да пита момичето

Guest
    да така е ,колкото и да са ми близки незнам утре вдругинед какво ще говорят,ако се скараме,особено в тази възраст сички са така

Guest
    на 13 не си 8-ми клас... по-рано ли си трънала на училище

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си