- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Незнам още нищо
здравейте,аз съм на 13 години и искам да ви питам нещо - как свършва едно момиче след секс,незнам друг кого да питам затова се обръщам към васМОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ [-o<
И за кво ти е да знаеш?Ще дойде времето в което ще разбереш..
ам нали трябва да съм подготвена и мисля че ми е дошло времето,а си и имам приятел, а тои вече ми намеква за нещо....
За какво ти намеква? Че иска да си играете на жоменка?
mi tva 4e toi namekva razni ne6ta nezna4i 4e ti trqbva vednaga da se hvurlq6 kogato si gotova togava.6te doide vreme 6te gi razbere6 tiq ne6tica
хахахах на тебе за такова ли ит намеква твоя приятел
На колко години е приятелят ти ?? От колко време сте заедно ?? Абе моето мнение си е че щом той го иска и ти намеква за него, не означава че си длъжна да го направиш. Се пак си на 13 и най - малката грешка може да ти струва бъдещето![]()
vaobshte ne smqtam che trq da znaish..kogat mu doide vreme shte vidish.to tva ne moje da se opishi.prosto e mn stranno i hubavo 4uvstvo no ti si oshte malko sled 2 3 godini moje da razberesh!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
приятеля ми е на 19 години и сме заедно вече 4 месеца и половина и не смятам че е рано , а и той много държи на мен,както и аз на него,знам че ще ме разбере ако му откажа,но и аз искам,затожа потърсих помощ тук
Първоначално написано от malkata_gigi1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
19? ПО-ДОБРЕ НЕДЕЙ
![]()
защо?![]()
ае на бас че като спи с теб ще те зареже
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
няма да го направи,в това съм сигурна
защото те обича и държи на теб?
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
Мисля, че си прекалено малка да правиш секс.Иначе по въпроса за свършването - няма да разбереш какво е още от първия път, когато го направиш.![]()
И не ти ли е прекалено рано за сериозен приятел?
Накъде отива този свят?![]()
Виж,ние не ти го казваме е така за да скъсате,просто си още малка а той е на 19,се пак ше е гадно да ти напраи бебе и после да те заебе и да пишеш тука тема,че си бременна,просто е за твое доброПървоначално написано от malkata_gigi1
![]()
МнениеПуснато на: Вто Авг 28, 2007 2:07 pm Заглавие:
Мисля, че си прекалено малка да правиш секс.Иначе по въпроса за свършването - няма да разбереш какво е още от първия път, когато го направиш. Eh?
И не ти ли е прекалено рано за сериозен приятел?
Накъде отива този свят?
Вече ставам 8 клас,а имам приятелки които жече са минали по тоя път, но нямам смелост да ги питам тях
т.е. го правиш за да не изоставаш от тях?
неее,не това е причината, а защото искам
Добре,ние сме ти казали,от там нататък ти си прави сметка.
Ако не говориш с приятелките ти за тези неща, с кой очакваш да може да обсъдиш проблемите си?
Ако са ти истински приятелки ще можеш даговориш с тях за всичко.
Те като са почнали да правят секс от 10 годишни представям си какви парцали ще станат.....![]()
ми очевадно като не може да говори с тях е решила тук да пита момичето
да така е ,колкото и да са ми близки незнам утре вдругинед какво ще говорят,ако се скараме,особено в тази възраст сички са така
на 13 не си 8-ми клас... по-рано ли си трънала на училище