- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой е най-странният сън който сте имали?
Сънувах как вечерям на една маса със Сталин![]()
![]()
хаха, раздвоение на личността?Първоначално написано от Бате Хитлер
![]()
Последното откачено нещо, което сънувах беше нещо като анимация, цветна и супер жива.. Аз бях в някакво приключение с една моя причтелка, а останали те герои бяха от тва детско "Ю Ги О"Бааа изобщо не мога да си обясня как сънувах точно тия човечета като съм гледала анимацията един път само с една малка братовчедка... Както и да е беше забавен сън.. стреляхме се с едни странни оръжия..
![]()
![]()
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
ами че един рогат плъх гони хамстера ми за да го обие но аз много рядко помня съништата си![]()
веднъж сънувах хълм от вода
На мен всички сънищаса ми странни![]()
имаше наводнение в двора на даскалото, а по улиците всичко беше в 5 метра лед.
![]()
Гонеше ме някакво дървена плашило на кокили което слизаше от сграда по тръба.
абе ... странна работа![]()
Хаха моите всички са от странни по-странни ..ето няколко:
Всъщност няколко вечери сънувах това: че в града ни и въобще в света има оргомни змии които ни нападат ( летящи са) и мен ме е страх да се прибера ..всички са по улиците и са като препарирани ..само аз и още няколко човека сме си като хора обаче виждам че 1 огромна летяща змия се приближава и почвам да тичам обаче немога и гласа ми се взе ..и извежнъж точно преди да ме хване, някакъв като супер мен или нещо такова се появи и се сабудих
![]()
Снощи сънувах този: Значи с една приятелка сме тръгнали пеша за купон в Кюстендил ( там имам братовчедки) а живеем в Петрич..лошото е че сме с пижами и боси по улиците ..почва да вали силно и се скриваме под една каруца..аз се обадих на майка ми да ми донесе дрехи но телефона и беше изключен ..вече се стъмва а ние сме още 1-вата улица над нас ..после се оказваме на центара пак по пижами и пазаруваме ..след това сме в дълбошница ( един квартал в Петрич ) и някакви почват да ни гонят ..след това стигнахме до една затънтена уличка и точно и тея да нихванат и се сабудих..тцт всяка нощ сънувам някакви супер странни сънища и помня повечето а преди време не помних абослютно нищо
и аз искам такива номрални сънища!![]()