.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Guest
    Сънувах как вечерям на една маса със Сталин

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от Бате Хитлер
    Сънувах как вечерям на една маса със Сталин
    хаха, раздвоение на личността?
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    Ямайка:)
    Последното откачено нещо, което сънувах беше нещо като анимация, цветна и супер жива.. Аз бях в някакво приключение с една моя причтелка, а останали те герои бяха от тва детско "Ю Ги О" Бааа изобщо не мога да си обясня как сънувах точно тия човечета като съм гледала анимацията един път само с една малка братовчедка... Както и да е беше забавен сън.. стреляхме се с едни странни оръжия..
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

ами че един рогат плъх гони хамстера ми за да го обие но аз много рядко помня съништата си

Guest
    веднъж сънувах хълм от вода

На мен всички сънищаса ми странни
    имаше наводнение в двора на даскалото, а по улиците всичко беше в 5 метра лед.
    Гонеше ме някакво дървена плашило на кокили което слизаше от сграда по тръба.

абе ... странна работа

Хаха моите всички са от странни по-странни ..ето няколко:
    Всъщност няколко вечери сънувах това: че в града ни и въобще в света има оргомни змии които ни нападат ( летящи са ) и мен ме е страх да се прибера ..всички са по улиците и са като препарирани ..само аз и още няколко човека сме си като хора обаче виждам че 1 огромна летяща змия се приближава и почвам да тичам обаче немога и гласа ми се взе ..и извежнъж точно преди да ме хване, някакъв като супер мен или нещо такова се появи и се сабудих

Снощи сънувах този: Значи с една приятелка сме тръгнали пеша за купон в Кюстендил ( там имам братовчедки) а живеем в Петрич..лошото е че сме с пижами и боси по улиците ..почва да вали силно и се скриваме под една каруца ..аз се обадих на майка ми да ми донесе дрехи но телефона и беше изключен ..вече се стъмва а ние сме още 1-вата улица над нас ..после се оказваме на центара пак по пижами и пазаруваме ..след това сме в дълбошница ( един квартал в Петрич ) и някакви почват да ни гонят ..след това стигнахме до една затънтена уличка и точно и тея да нихванат и се сабудих..тцт всяка нощ сънувам някакви супер странни сънища и помня повечето а преди време не помних абослютно нищо

Мега фен Аватара на quench
    и аз искам такива номрални сънища!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си