.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Кой е най-странният сън който сте имали?

eho hora setihse edna temi4ka malko e tupa ama ni6to ta...Koi e nai stranniq vi sun koito ste ima li? :P

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    т.1 от правилника!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    abe ima6e podobna tema..ama karai..
    poprincip sanuvam ko6mari..mn sa dalgi za razkazvane
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Guest
    i az predi sunuvah samo ko6mari ama sq ne6to naposleduk....sunuvah kak s edin kon obsujdahme obrazuvatelnata sistema kato se subidh se za4udih dali ne sum nenormalna ama...

Град
    40 Miles from the Sun
    Кошмарите се опитвам да ги забравя, затова ще разкажа един ... странен, но не страшен сън.
    Таа, сънувах как отивам на гости на баба ми и с мен са сестра ми и майка ми. Влизаме в къщата на баба, обядвахме и по едно време дойдоха някакви съседи и с тях беше някакво момче (колкото мен беше, може и с 1-2 год. по-голямо). Сестра ми се оговаря с неините приятели от село да ходят на дискотека и т.н., а майка ми с баба някъде щяли да ходят и аз оставам сама, защото нито имам приятели на село, нито нищо ... И мама ми предлага да изляза с това момче, защото няма с кой друг, пък и той няма какво да прави. Аз не исках, но се съгласих. Иии отиваме на някаква полянка, където има много кокичета, нещо почнах да ги късам и накрая бях направила (с него,де) едно съчице от кокичетата (беше мн хубаво ). След това отидохме до някаква река и уж да плуваме, а някакъв кит ни глътна, но като падна от един водопад, се удави, а ние не. Ъмм ... после стана като сЪпунка - станахме гаджета ии учихме в едно училище и живеехме в една сграда. Един ден нещо го търсих и видях, че е с някаква негова бивша. Тя нещо ми се отваряше, аз я ударих .. не знам точно как съм я фраснала, но падна на земята и се оказа, че тя е била травестит.

Guest
    най-странното е когат сънувах,4е съм болна отивам на изследвания и лекарите ми казеат,4е имам спин кат се събудих бяь най-щастливия 4овек на земята

az obiknovenno hodq na s1n ama s1nqt koito s1nuvah sno6ti be6e mnoogo stranen.po4ti ne go pomnq ama samo pomnq 4e me be6e strah da sedq v Sofiq i se bqh ka4ila na nqk1v blok i iskah da si hodq
    Big GirLS Don't Cry BuT I dO!!!!

ми веднъж сънувах че съм жена в началото бяше яко шок но после открих че съм лесбйка и се сещате какво следва леле а колко бяха лесни за изнудване мъжете, един поглед само в очите и са готови на всичко
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Guest
    Как бате Сталин започва да се хили като напушен!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от Бате Хитлер
    сигурно много го мразиш
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    abe ima6e podobna tema..ama karai..
    poprincip sanuvam ko6mari..mn sa dalgi za razkazvane
    аз също

Guest
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    сигурно много го мразиш
    Не мога да му гледам ужасната мустаката физиономия

Град
    Някъде там....
    сигурно много го мразиш
    а тва на аватъра ти ти ли си ама то щом си хитлер и ти имаш мустаче
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...

Как съм гушнал Хитлер и правим любов! Наистина много странен кошмар! Слава богу няма да се случи! :P

Guest
    сигурно много го мразиш
    а тва на аватъра ти ти ли си ама то щом си хитлер и ти имаш мустаче
    Е, това съм аз да, иначе като си лепна мустачки ставам точно като Хитлер..

Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от Бате Сталин
    Как съм гушнал Хитлер и правим любов! Наистина много странен кошмар! Слава богу няма да се случи! :P
    явно омразата е взаимна, но аз съм много объркана относно своите чувства

На снимката е той, в цялата си красота!

Guest
    Любовен проблем?

Град
    София
    Мдаа Батковци ходи да се прегледаш ,че май си раздовен

Град
    Някъде там....
    Любовен проблем?
    честно казано вашата противоположност и противопоставяне провокираха в мен проблема на втората световна но в личен мащаб..не се опитвайте да ме разберете понякога и сама не успявам..та объркана съм към кого от двама ви да изпитвам по-големи симпатии....на Бате Хитлер аватъра не ми харесва , Бате Сталин го уцулил, но идва и проблема относно симпатийте ми към самите личности които изразявате-страната на Сталин ми допада повече но идеологията на Хитлер е по-ясна и изразителна...Русия ми е по-мила, но Хитлер има добра идея въпреки лошото изпълнение...абе честно казано проблема ми не е толкова голям, колкото си мисля и никой не ме разбра, нали?...

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Sanuvah vednaj,4e se jenq za ciganin mn se stresnah i vednaga se sabudih
    Next Time I`ll be True...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Мдаа Батковци ходи да се прегледаш ,че май си раздовен
    Ние сме различни хора, не го ли разбрахте?

Guest

Сънувах че Нацистите са отново на власт ! Това е не само странно, но и невъзможно....

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ъъъъъъъ, помня най-ужасния си кошмар, живеех в някаква къща, заедно с майка ми и баба ми, без бащата, при нас имаше 2 хлапета - момченце и момиченце на 5-8 години, момченцето ме преследваше с някаква бор машина, и аз очаквах да дойдат родителите им да ги вземат, но не дойдоха, а разбрахме, че са ги изоставили и трябва да
    ги гледаме, и в съня си се заклех да не спя никога повече....голям смях беше като го разправях
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на FelisDirus
    хм, ами май не е един
    сънувала съм поне 4-5 пъти, че умирам иии веднъж как мой много любим човек ми обясняваше, че имам психически проблеми и трябва да пия някакви билки, за да се оправя
    мда, мисля, че пасват в определението ''странни''
    или по-скоро freaky
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на quench
    това го писах наскоро

сънувам как съм заобиколен от нещо, но то се променя всяка секунда и макар да мога да го възприема, аз не мога да го осъзная, да се нагодя към него, а като се събудя, се чувствам като нищожество

сънувам също как съм длъжен да сторя нещо важно и как хората ми вярват и ме подкрепят, а в един момент, само че без да съм направил нищо, всичко се обръща - аз се провалям, чувствам вината и всички се опитват да ме убият, а аз бягам

другите сънища са по-малко фрийки
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си