Кошмарите се опитвам да ги забравя, затова ще разкажа един ... странен, но не страшен сън.
Таа, сънувах как отивам на гости на баба ми и с мен са сестра ми и майка ми. Влизаме в къщата на баба, обядвахме и по едно време дойдоха някакви съседи и с тях беше някакво момче (колкото мен беше, може и с 1-2 год. по-голямо). Сестра ми се оговаря с неините приятели от село да ходят на дискотека и т.н., а майка ми с баба някъде щяли да ходят и аз оставам сама, защото нито имам приятели на село, нито нищо ... И мама ми предлага да изляза с това момче, защото няма с кой друг, пък и той няма какво да прави. Аз не исках, но се съгласих. Иии отиваме на някаква полянка, където има много кокичета, нещо почнах да ги късам и накрая бях направила (с него,де) едно съчице от кокичетата (беше мн хубаво ). След това отидохме до някаква река и уж да плуваме, а някакъв кит ни глътна, но като падна от един водопад, се удави, а ние не. Ъмм ... после стана като сЪпунка - станахме гаджета ии учихме в едно училище и живеехме в една сграда. Един ден нещо го търсих и видях, че е с някаква негова бивша. Тя нещо ми се отваряше, аз я ударих .. не знам точно как съм я фраснала, но падна на земята и се оказа, че тя е била травестит.