- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Постъпка на един малоумник
Hora zna4i 6te po4na ot tyk.
Bqhme se sabrali s edin priqtel v nas i az kato si piinah i my se pohvalih 4e sam se bil natiskal s nqkva ta(koeto ne e vqrno)toi pak kazal na negovata priqtelka,a tq e mn dobra priqtelka s moito gaje.i za da ne razbere tq ot nqkoi dryg az re6ih da i kaja i se prestryvah 4e tova e istina.dobre oba4ee rabotata se razplete i sega kato kazah na gajeto za kakvo vsa6tnost stava vapros i tq mai re6i da me reje a az mnogo e obi4am.i nai lo6oto e 4e v momenta sme na 300km rastoqnie i nemoje da se vidim a tq ne mi vdiga telefona.
Ta neznam dali 6te mojete da mi pomognete za6toto az sam takav malumnik ama kakto i da e ako nqkoi ima ideq kakvo da pravq i kak da postapq molq da e spodele.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За напред внимавай пред кого какво говориш. Пусни слух, че всъщност не си се натискал с никоя, а че си бил много пиян, напълни с гръмотевици главата на къртицата, която те е прецакала, а пред приятелката си потдържай темата "Не знам за какво говориш. С какви глупости ме занимаваш? Мислиш ли, че съм такъв малоумник да ти изневерявам? Никакво доверие ли ми нямаш?" и т.н. и т.н. Опитай се да изглеждаш и звучиш достатъчно шокиран. А занапред запомни от дедо си - като кръшкаш, кръшкаш, но не се хвалиш. Всеки авер, на който споделяш е потенциален тъпкач. Бъди параноичен!![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
"problema" ide ot tam 4e az ne sam kra6kal a kazah na vsi4ki 4e sam kra6kal i sega moita razbra 4e ne sam kra6kal i aideee........
mdaa vnimavai kakvo kazva6.i dori da si siguren 4e toq na koito si kazal i duma nqma da obeli i duma...nali znae4 4e"i stenite imat u6i"
няма тайна която да се пази от 2 души! винаги се споделя!
Raise your fist!
emi nz kak iska6 da ti prosti:
1.q kara6 da si misli,4e si bil s dryga i saotvetno q naranqva6
i 2. posle i kazva6 istinata i se okazva,4e si q lagal......
ne stava li malko naglo dva pati da q narani6 i tq posle pak da sko4i v pregradkite ti?
Che vie Mometat ste idioti i maloumnici vqrno e , no ne misleh che ima i tolkova typiKak mojesh pri polojenie che imash priqtelka da go kajesh tva to golqma hvalba nqma shto
Az lichno Nqma kyv savet da ti dam osven i kaji istinata nai dobre i che si pros kat gyba i i celuvai krakata dokato ti prosti
![]()
....SnoOp Doggy....
ами прав си малоумник си!
Мхм. \Първоначално написано от Malko_D
/
Извини й се, кажи, че си пийнал и не си знаел какво говориш(което не е оправдание), но е истина и се надявай да ти прости.
Човекът е писал тук, за да му се помогне, а не да го критикувате. Той сам се е усетил, че не е постъпил правилно, но защо трябва да му го натяквате? Щом пише тук значи иска съвет, напълно е излишно да повтаряш собствените му думи.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
А по темата: не е нужно да й падаш в краката, за да ти прости. Просто й кажи цялата истина, без увъртания и още лъжи. Кажи й, че просто си се похвалил и т.н., но в никакъв случай не я лъжи повече. И занапред внимавай пред кого и най-вече какво говориш!! Особено с тия хвалби. Хайде и УСПЕХ!
неискам да звуча грубо ама добре си си избрал ника...
виж не се тормози,ако тя наистина те обича няма да те остави заради това,а ако го направи явно връзката е била безсмислена...
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg