- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля даите ми съвет....!!!
Ето я и моята история накратко...Преди 2 седмици приключи пурвата ми сериозна връзка с момче...тя продължи 11 месеца и бе най-хубавото време от живота ми...но след 4 дни прекарани на морето при родителите ми цялото щтастие изчезна;върнах се с надеждата да изкарам лятото перфектно а тои ми заяви че иска да се разделим; защото му омрузнало от сериозна връзка и "неискал повече" ;приех вс мн зряло и дори не плаках пред него а едва когато си отидох вкъщи...и след 4 дни на страдание тои ми се обади и започна да ме разпитжа как съм ала бала...и дори поиска да отидем на кафе....на др ден отидох да му занеса някои неща които си бе забравил вкъщи и пак говорихме доста дълго и през цялото време се държеше сякашне сме се раделяли дори си правеше шеги и се закачаме;и от тогава нивест ни кост до вчера когато реших да му пиша смс че вече ме изгуби и няма връщане на което тои отвърна с кликане (няма $ и иска да му се обадя) така и напражих обадих се последва разговор продължил около 20 мин. ...през това време ми разправяше къде е ходил кво е правил правеше си шеги пак...и изведнъж връзката прекъсна ;набрах го пак но тел. му беше изкл. явно заради батерията...и сега все още му е изкл....нз какво да правя как да тълкувам поведението му ...дали има шанс да се върне?Какво да направя за да сме отново заедно? Да говоря ли с него или да не го търся повече? Ужасно съм объркана !!!!! Мислех си че го познавам но вече нз дали познавам себе си дориЗнам че може да звуча отчаяна но наистина е така ...
прекалено мн го обичам за да го забравя....
![]()
Ne e vajno dali horata govorqt zad gurba ti vajno e kato se oburne6 te da mul4at :PPP