.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Кой Photoshop да изтегля?

Interesuva me koi Photo Shop da si izteglq koi e dobyr?AKo moje i link 6te sym mnogo blagodarna.Shto az tyrsih vyv zamundata ama nz koi da si isteglq [-o< Mnogo 6te sym vi blagodarna

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    ....SnoOp Doggy....

Айде стига с тоя фотошоп бе дееба.
    Photoshop 8 CS
    Photoshop 9 CS2
    Photoshop CS3 последния
    Изискванията към компа се повишават с повишаване на версията.
    Аз съм пробвал 8 и 9 и съм доволен и то двата.CS3 немога,защото още при инсталацията иска 512mb рам
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Mersi vse pak be deeba
    ....SnoOp Doggy....

Препоръчвам ти да си изтеглиш този http://zamunda.net/details.php?id=595 Photoshop 8
    В cs3 има вирус а лично аз имах проблем с изтеглянето на cs2.
    Като си изтеглиш 8 ще ти се появат два файла на единия пише фотошоп 7 а на др фотошоп 8.Първо влез в фотошоп 7.Намираш "setuр" и започваш с инсталацията.В папката фотошоп 7 ще намериш и серийния номер.Той се намира във файла SER NUM.
    http://www.test.bg/lessons/photoshop_7.html ето тук пише най-подробно как да си го инсталираш
    После го регистрираш и фотошоп 7 ти е готов.
    Ако някой има въпроси или не е наясно с моите обеснинея да пита.Ще помогна стига да мога.
    Иначе аз имам проблем.Като искам да регистрирам програма онлайн,не ми приемат серийния номер.Въвеждам го същия както при инсталирането но не го приема.

Guest
    poneje stava duma za photoshop i re6ih da popitam kade v photoshop se namira tova: Smudge Tool

po temata az sam s photo shop 9 i sam dovolen moje i nego da drapne6 toi e nai noviq
    photoshop cs3 izleze na skoro i ne sam go probval

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    polzvala sam pochti vsichki ot CS2 sam nai-dovolna
    Next Time I`ll be True...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Иначе аз имам проблем.Като искам да регистрирам програма онлайн,не ми приемат серийния номер.Въвеждам го същия както при инсталирането но не го приема.
    Аз съм ползвал само "PhotoShop 7". За това, за което го ползвам ми върши работа.

П.П:Защо ти е да я регистрираш онлайн? Ти използваш откраднат чужд код, който ти е даден, за да я инсталираш, но не можеш да я регнеш, защото кодът се повтаря. Програмата не може да знае дали кодът някъде другаде се повтаря, затова можеш чрез него да я инсталираш, но в онлайн регистрите са записани всички използвани кодове,които са въведени от регисртираните потребители и така само показваш, че използваш пиратска версия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си