.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

БГ хип-хоп/реге/рага

Има ли според вас български хип-хоп,реге или рага?Защото според мен има,но понеже ного малко хора се интересуват от тази музика тя не е толкова популярна и обществото е заблудено,че няма... Много ме е яд също на хора,които се водят че правят хип-хоп,а всъщност пеят чалга!!!Да,говоря за Устата и другите там...

Град
    L.A. \ Moscow
    yea! ima6 pravo ama BG hip hop si e suck.... predpo4itam USA...

peace
    Raise your fist!

Напротив!Напоследък аз примерно дето слушам хип-охп от 6ти клас,че и от повече време осъзнах,че има бг парчета,които са ненормално добри! RaggaOne,Sensei,DRS,dj Darkstep,Zafiroff и още много са невероятни!Супер хип-хоп и реге,особено правят!Точно в това е проблема,че обществото е заблудено,че НЯМА хип-хоп,щото се продават само тъпи парчета!А истината е че истинся хип-хоп не го дават често по телевизията!

\/ peace!

ооооо аз слушам само рап и хипхоп
    еминем 50цент снууп дог

ама реге не слушам то туи от на баба ми времето хахаххахах

апак от българският рап ме кефят само мишо шамара,конса,дребен джи и малко спенс

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от OpAsEn`RaPaR`666
    ооооо аз слушам само рап и хипхоп
    еминем 50цент снууп дог

ама реге не слушам то туи от на баба ми времето хахаххахах
    Човече, темата е за хип-хоп, реге и рага музиката в България

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    апак от българският рап ме кефят само мишо шамара,конса,дребен джи и малко спенс
    А, явно след някой и друг прочит си стоплил за какво иде реч

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    Що за глупав въпрос?!Естествено,ако питаш съседката и още някои,който "разбират" от музика,такова нещо няма...еЕ ми как 50cent и другите маймуни са 1000-пъти по известни,защо да слушам нещо българско,та то неструва...

Но макар и да не им харесва на някои хора Бг рап/хип-хоп има,така че мисля,че темата е безмислена.Даже в момента си зарибявам

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Слушам бг хип хоп и да и кво не е толкова известен, но го има и се правят хубави песни!Дори и старите си струват.....

Guest
    ooooooo BG Rap si e N1 ...az po4ti samo takafa muzika slu6am i adski mn me kefi...Bg Rap RuLzZz....

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    брех колко фенове,какво слушате?

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от StayClose
    брех колко фенове,какво слушате?

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    ОМГ ти луд ли си бе ...Шамара ...КонФа ...нямам думи за музиката която си избрал но към Дребния голяма доза респект той е пичага освен ако не те намрази ...по темата за БГ хип-хопа...да има и продължава да се развива
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Град
    Yamaica xD
    А бе има си ги хората..почнали са да се осъзнават кво да праят,обаче мисля ,че няма нужда се комерсиализира толкоз много...че след като стане комерс секи под път и над път ги "слуша".Е тва супер много ме дразни и нерви ,но ко да се прай,не мойш го промениш.
    Иначе тея в Бг дето се опитват да праят хип-хопче и реге...само DRS ,Root Souljah,Kozza Mostra(които не са баш реге),Fars,Second Hand Кrue...е само тея признавам...другите като Yoko,Wosh не струват особено .

wan`a`doo...
    Guest
    То цялата ни хоп троп култура не е кой знае кво... а кво остава за реге?! Тва че има някакви ентусиасти не значи, че има... Имам предвид "едно цвете пролет не прави", май тъй беше...
    Графитите, брейкето, песньовки... а, чакай малко, а кво стана с някви диск жоки работи... е, да, едно е да имаш 50точки за някви монтани, друго е да имаш 5000 за техники...
    @hiphopfenka... обществото било заблудено, че няма. Не може хора с различно възпитание, живот, култура да се интересуват точно от това, което и ти. Или искаш всички цигани изведнъж да прослушат хип-хоп и Планета да фалира ха-ха?! Ами ако спрем да бъдем толкова заблудени какво ще стане?! Ще почне да те е яд още повече на хора, които се водят, че пеят хип-хоп, а всъщност пеят чалга, защото и те ще станат още повече и всичко ще се комерсиализира и тогава кво?! Ще си повтаряш само "фейк фейк фейк" пхаха. И защо си мислиш, че някой, който си има хиляди други интереси и проблеми му трябва да знае, че има реге в България?!
    Пфффф, и кво ще рече "другите като Yoko,Wosh не струват особено"... аз отдавна не съм си подновявала бг музиката, но искаш да ми кажеш, че слагаш под един знаменател Yoko, Wosh, Darkstep и компания, 187, Deadly mindz, Sensei, The Crew и т.н., и същевременно коментираш кой се бил осъзнал... аре ся седни ми обясни Амнистий, Смотаняци, Ендовци, Нокаути, плюсове, че да ме заковеш в земята и да се уверя колко тру си...
    абе нещо ме домързя пък и честно казано ми е все едно

Да имаа
    Както вече се каза : Ragga One, Darkstep, Sensei и още много други добри изпълнители
    .

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен
    Уош и Йоко рлз бе ! Как ще не струват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си