- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- of много съм объркана
Здравейте,обръщам се към вас защото знам че ще ме посъветвате за моя проблем,а той е че харесвам женен мъж,незнам с какво но той ме прижлича,знам че не е редно.той работи в моят град но живее на друго място настоява да се видиме,иска да сме интимни,аз в момента нямам гадже,по то4но имала съм до сега само един но се разделихме.Не си падам по авантюрите и незнам как да постъпя,той е с 12 години по голям от мен не мога нищо сериозно да очаквам от него но страшно ме привлича,опасявам се че ако започна да се срещам с него ще се разнесе из целият град защото живея в малък град,как да постипя(забравих да кажа че съм на 21 г.)
ти си на 21 начи той е наа 33 ???според мен трябва да преодолееш привличането и да го забравиш особено щом е жененПървоначално написано от сладураната
![]()
.!.
Да започваш такава връзка е опасно за теб самата.Ти си достатъчно голяма,за да прецениш,но не е подходящото.Той може просто да иска да си играе с теб без никакви чувства.А и това,че е женен....не можеш да разчиташ,че ще остави съпругата си заради теб.Може просто да имате тайна връзка,а после да те зареже.И ти ще си наранената.По-добре се откажи от него.Не е лесно,но според мен това е най-правилното решение.Успех!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
забрави го и ела при мене![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
по-далеч от женени, само лошо може да ти донесе![]()
Иска да си неговото момиче за секс.. по - добре си намери приятел и според мен привличането ще спре.
замисляла ли си се че той има семеиство??? че можеш да разбиеш това семейсво??? а ако има и дете на това дете колко ще му е хубаво без баща???
Ти самата казваш,че не си по авантюрите...,а какво си мислиш,че може да ти даде един женен...само авантюра,и плътско удоволствие...нищо друго...
По-добре не започвай тази връзка...,едва ли искаш да си Любовницата...тайната жена...
A qui
Остави го се пак е женен!
Otkaji se po dobre toi moji bi iska samo sex a i e jenen prosto nedei pomisli malko nameri si nqkoi na tvoite godini i koito da e svoboden
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!