.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    азззз
    Guest

Как да стегна прасците на краката?

Искам да питам.. има ли някакъв начин да стегна пръсеца на краката Моят е ужасно отпуснат и... Иначе като цяло фигурата ми е добра, единствено това ме притеснява! Моля ви, кажете ми някакъв начин! Благодаря предварително

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника

Guest
    mi az hodq na taE-bO i az bqha otpusnata no sega sym mn stegnata .prosto perfektna..opitai ne e mn trudno samo pyrviqt pyt imash muskolna treska sled tfa e OK mn e zabavno usPEx

стъпваш само с пръстите на ръба на някоя стълба като петите са извън нея и започваш да се повтигаш на пръсти и спущаш и така по няколко минутки всеки ден... или пък сунтин като станеш върви само на пръсти.... аз си мия зъбите на пръсти ..примерно и така...

Град
    In cRueL w0rLd ..
    танциИиИиИ
    ~cLose t0 yoU~

Guest
    карането на велосипед също помага.

tanci,karane na kolelo(kakto kazaha i predi men) i se pak tae-boto si e nai dobrata alternativa

Guest
    Спринтове

Голям фен
    Aко живееш нависоко се качвай по стълбите , а не с асансьор.

С бягане, но от бягането знам, че се прави много дебел пръсец. Така, че ти препоръчвам едно опражнение, значи в изправен стоеж се вдигаш на пръсти(колкото се може, по-високо) повтаряш го 50 пъти с двата крака и след това по 20 с единия и 20 с другия.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си