- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да го зарадвам ли?!?
Nqma nujda ot pove4e iskazvanq tfa e dostatu4no!Nqma kfo da kaja sled tiq dumiПървоначално написано от FreeSpirit
![]()
Ami kaji mu che i ti go mrazish. Sledvashtiq pat kato ti go kaje ti otgovarqsh " Ami chustvata sa ni vzaimni."
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
+1Първоначално написано от koalka
Имам една приятелка, което 10000 пъти си е рязала кожичката над вените на китката... И си била прерязала вените виждате ли...
И твойта е същата! Искаш да раздухаш на целия свят, че ще се самоубиеш и в един момент... О, чудо! Той си казва"Майко мила, тя толкова ме обича! Я да вървя при нея!" и се хвърля в прегръдките ти! Само че това ства само по филмите! Тия номера на нас не ни минават!Хайде върви си играй пред блока
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
phaxaxax
parvo temata ne e ebavka vtoro prekaleno sam golqma za da igraq ve4e pred bloka
ama az znam 4e ne moga da bada ve4e s nego to vsa6tnost i da moga ne iskam ne pusnah temata za da va pitam dali imam 6ans s nego
![]()
![]()
ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
!!!
Я не прави простотии и какво, като умреш ще те обикне ли?! Едва ли..Така, че не си пропилявай живота за някой, който не си заслужава..![]()