.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    О я стига,как може да питаш "даго зарадвам ли" Аз не вярвам че те мрази,можеби просто те харесва,но не разбира че и ти го харесваш и затова предпочита да твърди че те мрази пред това да си признае чувствата към теб и ти да го отрежеш(може би така си мисли,нз)
    И да кажеш на някого"Мразя те" и това да е реално,трябва мразвния от теб човек наистина да е направил нещо мн гадно,а предполагам че ти не си го наранила с нищо.
    Аз твърдя че просто те харесва и не знае как да си признае
    Nqma nujda ot pove4e iskazvanq tfa e dostatu4no!Nqma kfo da kaja sled tiq dumi

Голям фен Аватара на 50cent
    ебавка

Ami kaji mu che i ti go mrazish. Sledvashtiq pat kato ti go kaje ti otgovarqsh " Ami chustvata sa ni vzaimni."
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Стига с тези превземаници, моля.Търсиш внимание, нищо повече.Иначе въобще нямаше да пускаш темата.
    Но все пак няма смисъл, има ли нужда да го казвам?Не те харесва и това е.
    +1
    Имам една приятелка, което 10000 пъти си е рязала кожичката над вените на китката... И си била прерязала вените виждате ли...
    И твойта е същата! Искаш да раздухаш на целия свят, че ще се самоубиеш и в един момент... О, чудо! Той си казва"Майко мила, тя толкова ме обича! Я да вървя при нея!" и се хвърля в прегръдките ти! Само че това ства само по филмите! Тия номера на нас не ни минават! Хайде върви си играй пред блока
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Град
    тАм кЪдетО наДеждИте УмиРат
    phaxaxax parvo temata ne e ebavka vtoro prekaleno sam golqma za da igraq ve4e pred bloka ama az znam 4e ne moga da bada ve4e s nego to vsa6tnost i da moga ne iskam ne pusnah temata za da va pitam dali imam 6ans s nego
    ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
    !!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Я не прави простотии и какво, като умреш ще те обикне ли?! Едва ли..Така, че не си пропилявай живота за някой, който не си заслужава..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си