.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Guest

Секс по време на менструация

pravili li ste? vredno li e za mom4eto ili za momi4eto ? i moje li da se pravi bez kaput?

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Супер фен
    Град
    Венера

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne sym pravila.. Gnusno mi e.. Ne e vredno.. A otnosno kaputa.. Nai dobre s nego zashtoto vinagi ima shans da se zabremenee..

не правя секс но ще кажа щом искате направете го но задължително задължително с презерватив защото 1.може да се забременее въпреки че е много малка вероятността и 2.момчето може да получи инфекция щот все пак си мръсна нали....
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Guest
    Kogaty za 1-vi pat napravih sevtety momichety beshe v cikal...ako iskash da q tq tr si sloji tampon.ako iskash da q praskash sled tova kakty az si slagash edin prezervativ sled tova prezarvativa she e v krav no tova ne trqbva da te pretesnqva...na tebe she ti e mn qky razbirase no na momichety nqma da i e tolkova konvortno

бих казал
    Fitness Forever

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Да, правили сме с приятеля ми. Не е лошо.. зависи от това дали можеш да се отпуснеш, а благодарение на него аз нямах проблем сериозен. Правили сме с и без презерватив. Но знай, че ако ще е без, има голям риск от инфекция, трябва да познаваш човека до теб добре и да не го е гнус от теб. Някой горе каза, че като ти идва, си мръсен. Това никак не е вярно..
    П.П. И един съвет - пазете чаршафите, много се цапат.. използвайте стари най-добре (:

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Бахти гнусните същества... , ако искате си събирайте менструалната кръв и си я пийте вечер преди лягане.

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Бахти гнусните същества... , ако искате си събирайте менструалната кръв и си я пийте вечер преди лягане.
    БРУТАЛЕН СИ НАПРАВО!!!!!

Голям фен
    Правил съм с различните ми приятелки - не е вредно, изобщо не ме е гнус от нищо, правил съм го и с и без презерватив, но не заради риск от забременяване, ами заради риска от инфекции - кръвта си е перфектната среда за разни гадинки

..:: Baby ::..
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    не правя секс но ще кажа щом искате направете го но задължително задължително с презерватив защото 1.може да се забременее въпреки че е много малка вероятността и 2.момчето може да получи инфекция щот все пак си мръсна нали....
    хм.. цикълът е най-чистата кръв, защото е за бебето... или аз се бъркам

eEmm aAZ rEd0wno prAq sEx po wrEme nA menStruaCiq i .. nE sAm imAlA nikfI pr0bLemi i Ne e wrEdno!

TO NQMA PROBLEM AMA NA MEN LI4NO MI E NEHIGIENI4NO TAKA.vapros na izbor.

Град
    Sofeto

;)

миии....според мен няма нищо лошо да се ебеш повреме на цикъла,даже тогава кожата ти става по-чувствителна на допир....и естественото увлажнение на вагината допринася за по-меко и по-гладко влизане....иииии следователно на по-голямo удоволствие....Права го често,за мен и за приятеля ми това не е проблем,нищо неможе да ни спре!
    Blondes may have more fun.. but the BRUNETTS remember in the next day!

Един път го направих,когато бях в цикъл,но само защото приятелят ми ме накара.Не е нищо по различно...а относно презерватива-за предпочитане е със.
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Не ми допада идеята,но по принцип няма нищо опасно,особено ако е сте с презерватив!

Град
    Асеновград, България
    Няма нищо лошо, едва ли, обаче ще е много приятно. И задължително с презерватив !!!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Fitness Forever

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от stra6no_sexy
    Един път го направих,когато бях в цикъл,но само защото приятелят ми ме накара.
    Мен не ме плаши факта, че сте го направили по време на мензиса ти (тъй като цикъл се нарича всичкото - овулация, мензис и пр.), а че той те е ”накарал”.

П.П. Аз пък по това време много се разгонвам.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

''Накарал'' не исках да прозвучи като ''хвана ме за гушата и нямах избор'',по скоро той го предложи негова беше идеята,просто защото искаше да види как е и през този период (е и аз бях малко любопитна )
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Град
    Far Away .. :>
    Бляк ..

Любовта няма граници .. :>

Град
    LuNaTa
    mi ne sam go pravila i ne mislq da go praq..1 che za mene e super nelovko polojenie shte se 4uvstvam super gnusna pak i za priqtelq mi ne mislq che shte mu e priqtno da si vidi huq celiq v krav...
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си