- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да направя, за де не ме боли?
ami kogato se probvax da pravq sex otzad(dupeto) moq fr kogato po4na da vliza mn me bole6e kakvo da napravq 4e da ne me boliiskam seriozni otgovori
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
vazelelin ili purvo da probva s edin 1prust 2 posle 3 i posl i instrumenta na mladeja prsutite sa vajni ot na4aloto za da moje muskola da se otpusne
i love the the KOF 2007
Дупето ти не е пригодено за сексПървоначално написано от Анонимко
Имаш си друга "дупка"
![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Ако е достатъчно нежен и ползвате лубрикант гаранция,че няма да те боли![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Neo-Communist Power прави си бате![]()
![]()
Струва ми се че пича трябва да те вкара в настроение а не да тръгва директно да ти го напъха до сливиците.
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
Първоначално написано от swords1010
mi polzvai vazelin lubrikant ili prosto slunka...pak i to e normalno otnachalo da te boli..napreite go nqkolko pati i bi trqbvao da ti stane hubavo,no da znaesh che otnachalo naistina boli..i nepremenno trq se otpusnesh da se stqgash!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
първо се изсери ... щот така като ти тъпче лайната много ще те боли
Първоначално написано от wRinKleS
Именно! Не да те съблече и да те "нагласи в подходящата поза". Преди това вагинален секс, като през това време действа с пръстчета отзад, докато се отпуснеш, след това лубрикант и.... enjoy!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!