.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: часове

Guest

часове

Здравейте тази година ще съм 8 клас,тъй като от година две съм луда на тема астрономия искам да попитам дали в осми клас ще има предмет астрономия или поне в някой от другите часове набляга ли се на тази тема.Ако не това поне бихте ли ми разяснили ще имаме ли някакви нови предмети ?

Накрая на учебника по физика за 8-ми клас има едно такова малко разделче (до колкото си спомням), но има само общи неща за планетите, слънчевата система и т.н.
    САМО ЧЕ този раздел вече не е включен в задължителния учебен материал, който трябва да бъде взет в съотвения клас!

Guest
    Астрономия - 12 клас.

Голям фен

Re: часове

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте тази година ще съм 8 клас,тъй като от година две съм луда на тема астрономия искам да попитам дали в осми клас ще има предмет астрономия или поне в някой от другите часове набляга ли се на тази тема.Ако не това поне бихте ли ми разяснили ще имаме ли някакви нови предмети ?
    Астрономия в свободното време , а в училище не.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Накрая на учебника по физика за 8-ми клас има едно такова малко разделче (до колкото си спомням), но има само общи неща за планетите, слънчевата система и т.н.
    САМО ЧЕ този раздел вече не е включен в задължителния учебен материал, който трябва да бъде взет в съотвения клас!
    Те там са 3 урока,които се претупват..
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Guest

Re: часове

Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Астрономия в свободното време , а в училище не.
    Хм..жалко ,защото научих ,че за по малките ще влезе в сила някаква нова програма,според която в 7 клас ще имат отделен задължителен предмет астрономия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си