- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фолк певица болна от СПИН
prava e !!! Ne mi se vyarva i na men,a daje da ima ne6ty takova sigurno e izdavala nov album i se nujdaela ot pari4ki ot bogati 4i4kovci....Първоначално написано от VerryBerry
![]()
![]()
след 1-2 години ше разбереме дали е имало болни от спин
Е те са стотици вече, а представям си след година...Първоначално написано от Анонимко
а по темата-не мисля,че новината е от някоя сериозна медия
Оф, ама сте ми жалки - да не би Елвис да не умря от СПИН бе!? Да не би Фред Меркюри да не умря от СПИН бе?! Лелееее кат чуят "чалга певица" и скачат кат кучета ...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Първоначално написано от BebeTooOoo
![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
А уРААААААААААААА.
А дано сичките чалга певачки и фенчета умрат.
m4i kat sa e*bat sys seki nared ... i poneje nqmat ni6to v glavite osven paqjini ne se i pazqt moje i da se vqrno
Не е вярно това според мен-клюко от жълтите вестници... А вие как може да говорите така "да умрат всички и техните фенове".. Ок, не харесвате чалгата, но ВСИЧКИ СА ХОРА!!!
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
тъп/а ли си?Как можеш да желаеш смъртта на човек,който не познаваш...Първоначално написано от COLT
в Австралия има туристическа екскурзия "един уикенд в затвора"
мисля, че трябва да има подобни за всяко кофти място, вкл. и за отделението с терминални случаи...
Първоначално написано от Shadow_Walker
![]()
Първоначално написано от Under_my_skin
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ее, да... къде са чалгарките, къде са някви обитаци като Фред и Елвис.Първоначално написано от ^Sam90^
в смисъл, примерът беше неуместен.
edit: и Елвис не е умрял от СПИН, а от затлъстяване, ако не се лъжа.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
аз знам, че е от наркотици?
Елвис Пресли е умрял от СПИН ХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХ ДОБРЕ ВЕ КЕФИТЕ![]()
Елвис и най-вече Фреди са гении. Ако знаех за коя чалгаджийка става въпрос и тя беше толкова гениална, щях да кажа, че не ми пука точно защото е гениална.
Възможно ли е да бъде по-красиво?