.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 76

имали нещо по гадно от това????

откраднаха ми телефона .който струваше 1000лв, компитора ми гръмна и нямам пари за ремонт, болен съм от месец и половина и все още не мога да се оправя и на всичкота на отгоре приятелката ми ме заряза ( бяхме много щастелива двойка от 10 месеца ходим)

кажете ме нещо мотивиращо, защото мисля да се самоубивам

и един савет от мене. никога ама никога не обичайате, защото любовта само наранява и много боли наистина много боли

Лили_-_
    Guest
    Дръж се пич,само това мога да ти кажа!

Бай Гроздан
    Guest
    живота ми е по скапан да знаете само какъв проблем си имам на главата

Оооо, приятел, нямаш си представа колко добре те разбирам Споко, сичко се оправя!
    With every new day
    Your promises fade away
    It's a fine day to see
    Though the last day for me
    It's a beautiful day...

Guest

Re: имали нещо по гадно от това????

Цитирай Първоначално написано от sex_is_zero
    откраднаха ми телефона .който струваше 1000лв, компитора ми гръмна и нямам пари за ремонт, болен съм от месец и половина и все още не мога да се оправя и на всичкота на отгоре приятелката ми ме заряза ( бяхме много щастелива двойка от 10 месеца ходим)

и един савет от мене. никога ама никога не обичайате, защото любовта само наранява и много боли наистина много боли
    Оо яко прецакване
    Относно гсм-ма на следващия му активирай джи пи ар ес-а макар че не е мн надежден....И си купи по-евтин телефон за да не те е яд после а и така или иначе след година две ще го смениш.Вместо да си взимаш един за 1000лв земи два за 500.
    Когато събереш пари за ремонт питай каква е причината да гръмне и после се застраховай от подобни случки.
    Относно гаджето явно не сте били толкова щастлива двойка щом те е зарязала.Намери си друго добро и мило момиче и няма да са ти нужни никакви материални неща като гсм-и и компютри.Като сте заедно изобщо няма да усещаш липсата им.Така че отивай да си намериш момиче !Щастието от една пълноценна връзка е много по-голямо от болката която изпитваш!
    И не забравяй че винаги може да е по-зле

Пич, аз съм много по-зле, тежа 129 кила и съм 1.71 висок и любовта на живота ми ми каза че съм дебел !
    Ако имате въпрос, можете да ми го зададете по всяко време на скайпа ми, който ще ви дам на ЛС

Голям фен
    Нищо ти няма и не ти се е случило кой знае какво ? Откраднали са ти телефон (за 1000 лв) да си бил внимателен .., гръмнал ти е компа - можеш и без него , болен си - отиди на лекар. А за приятелката ти - 10 месеца не са много време така че има и други момичета.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

Щом можеш да си позволиш телефон за 1000 лева определено си по=щастлив от повечето хора. Доста си разглезен май?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Да разбира се че има и много по гадни неща от това което ти се е случило. Всичко се оправя с времето... Дори това че приятелката ти те е зарязала... ще ти мине много скоро повярвай ми , знам го от личенн опит Успех и не мисли за самоубийство защото това е най-глупавия начин да ''избягаш от проблемите'' Късмет

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

hah,se 1,moje6 da si kaje6 na surceto koi da obi4a6 i koi ne ....ina4e naistina kofti.. sry pi4..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

За телефона може и да се фарляш а иначе кофти работа и аз бях тей но НЕ СЕ ПРЕДАВАИ !!!!! ВРЕМЕТО ЛЕКУВА !!!
    Fitness Forever

Guest
    н95 ли ти гепиха ве, да знам да търся по заложните тия дни (бтв къде живееш, да знам кои заложни да обикалям)

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Нищо ти няма и не ти се е случило кой знае какво ? Откраднали са ти телефон (за 1000 лв) да си бил внимателен .., гръмнал ти е компа - можеш и без него , болен си - отиди на лекар. А за приятелката ти - 10 месеца не са много време така че има и други момичета.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    Хахахаха ти гадно не си виждал бе пич, вярвай ми.

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Самоубивай се. Виж колко е гаден живота към теб. Не си струва живеенето
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    Всяко зло,за добро!

Guest
    Има.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от StayClose
    Всяко зло,за добро!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от StayClose
    Всяко зло,за добро!

Продължавай напред.. има къде, къде по кофти случки..
    ~!1912!~

Ei ne se predavai . Jivota e palen s hubavi i lo6i ne6ta prosto e re6il parvo da sa lo6ite sled tova sledvat hubavite draj se majkata
    Вълчицата я няма,тя вече е при друг,
    а на нейно място трайно самотата остава тук,
    сърцето бие бавно,
    очите гледат жадно,
    а времето вместо да лекува прави гадно

самоубий се

Guest
    e tuk nqkoi hora deto pretendirat,4e sa videli mnogo ot jivota (moje i da sa ne sporq ) vednaga ah,mi to kvo e tova deto ti se e slu4ilo-ni6to! Ami da,realno poglednati ne e nai-lo6oto ne6to na sveta,no kato ti se strupat mnogo raboti na vednaj,i ponqkoga ti idva v pove4e i nervite ti neizdarjat prosto.Ina4e e vqrno,4e v jivota ima i mnooogo po-gadni ne6ta,6te se opravi6,6te izleze6 ot tova polojenie (govorq za bolesta),a za priqtelkata,6te ti e gadni4ko izvestno vreme,ama 6te go preodolee6 i 6te sre6tne6 druga! Za komputara i telefona izob6to nqma da si pravq truda da govorq,nikoga ne sum stradala za materialni ne6ta,ne za6toto imam vsi4ko,koeto si poiskam i za6toto ne se li6avam ot ni6to (li6avam se i o6te kak) a prosto za6toto jivota e prekaleno kratuk za da gubi6 vreme da se qdosva6 za takiva raboti!
    Uspeh i pomni,4e vinagi moje da e i po-zle

Град
    blaa

[quote="sex_is_zero"]откраднаха ми телефона .който струваше 1000лв, компитора ми гръмна и нямам пари за ремонт, болен съм от месец и половина и все още не мога да се оправя и на всичкота на отгоре приятелката ми ме заряза ( бяхме много щастелива двойка от 10 месеца ходим)

и един савет от мене. никога ама никога не обичайате, защото любовта само наранява и много боли наистина много боли[/quote

sluchaino da si emo ?]
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

jewel```
    Guest
    xaxaxa shto ve sluchaino da ne si "namiral" naskoro telefon za okolo 1000lv :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си