Цитирай Първоначално написано от sex_is_zero
откраднаха ми телефона .който струваше 1000лв, компитора ми гръмна и нямам пари за ремонт, болен съм от месец и половина и все още не мога да се оправя и на всичкота на отгоре приятелката ми ме заряза ( бяхме много щастелива двойка от 10 месеца ходим)

кажете ме нещо мотивиращо, защото мисля да се самоубивам

и един савет от мене. никога ама никога не обичайате, защото любовта само наранява и много боли наистина много боли
Оо яко прецакване
Относно гсм-ма на следващия му активирай джи пи ар ес-а макар че не е мн надежден....И си купи по-евтин телефон за да не те е яд после а и така или иначе след година две ще го смениш.Вместо да си взимаш един за 1000лв земи два за 500.
Когато събереш пари за ремонт питай каква е причината да гръмне и после се застраховай от подобни случки.
Относно гаджето явно не сте били толкова щастлива двойка щом те е зарязала.Намери си друго добро и мило момиче и няма да са ти нужни никакви материални неща като гсм-и и компютри.Като сте заедно изобщо няма да усещаш липсата им.Така че отивай да си намериш момиче !Щастието от една пълноценна връзка е много по-голямо от болката която изпитваш!
И не забравяй че винаги може да е по-зле