Цитирай Първоначално написано от sex_is_zero
откраднаха ми телефона .който струваше 1000лв, компитора ми гръмна и нямам пари за ремонт, болен съм от месец и половина и все още не мога да се оправя и на всичкота на отгоре приятелката ми ме заряза ( бяхме много щастелива двойка от 10 месеца ходим)

кажете ме нещо мотивиращо, защото мисля да се самоубивам

и един савет от мене. никога ама никога не обичайате, защото любовта само наранява и много боли наистина много боли
Егати.. Имал си пари да си вземеш телефон за 1000 лева.. И после се оплакваш.. На всеки му се случва да му се натрупат доста малки гадни случки и да го сломят, но това не е повод да се самосъжаляваш. Със оплакване, мрънкане и самосъжаление няма да се ”мотивираш”. Не мога да разбера защо заради такива малки глупости си тръгнал да се вайкаш, че уж ще се самоубиваш. На всеки му се случват такива неща. Бъди силен, това е.

А този твой съвет относно любовта го приемам за пълна лигавщина. Това, че си бил толкова време с едно момиче, не значи че това е любовта. Ще се влюбиш само веднъж в живота - и ще го осъзнаеш когато с жена ти изядете две торби сол заедно (сиреч, когато дълги години наред си оставате заедно).