- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как действа Кале-то?
Продължителността на действието на калето е малка. Получаваш халюцинации, изпадаш в еуфория. Но след еуфоричния пик следва отвратителна депресия, фъфлене (ако си прекалил) и най-гадното е.. Че е можеш и една дилема да разрешиш. Ако се зачудиш между две неща кое е по-добре - няма да успееш да решиш кое предпочиташ, докато не те пусне калето. Честна котешка.
При това при лъхане можеш да имаш не само приятни, но и лоши халюцинации. Аз веднъж за малко да се напикая от страх защото халюцинирах, че съм се телепортирала в Турция и не мога да се върна вкъщи.
А ако прекалиш с калето можеш да припаднеш. А припаднеш ли - има голям шанс да тръгнеш да повръщаш в безсъзнание.. И се стига до смърт. Аз съм припадала към 5-6 пъти. Не е приятно преживяване.. След това виждаш всичко сякаш гледаш изкарана на принтер картинка много отблизо, фъфлиш така че никой не може да те разбере, и си в УЖАСНА депресия.
Продължителната му употреба може да доведе до жестоки респираторни проблеми, атрофия на мускулите (т.е. увисват и ставаш като торба), буквално затъпяване, обриви около устата и носа.
Моят съвет е - не друсай кале![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.