Цитирай Първоначално написано от Whisskas
Смятай щом съм имала бед трип не от какво да е, а именно от кале...

Никакви халюциногени не са ме вкарвали в бед трипове,никога досега...Калето си е големия филм... Яко зле...
Иначе това за другата реалност е така,смисъл аз като съм лъхала досега не съм халюцинирала толкова,колкото просто реалността се изкривява, и някак такова все едно си в друг свят, някъв хипер крив..
Хах...
Ахахахаха,нееее, а мелодийката...
Като се налъхам чувам една мелодийка..И най-странното е,че я чувам всеки път,но като не съм налъхана не мога дори да си я спомня и да я възпроизведа... Ама една такава супер весела мелодия,която се чува като се заслушаш в шума от двигател на кола, или шума на вятъра,или шумоленето на пликчето докато лъхаш...
Дааа, смятай колко е болен филма
Ама си е шибано, щото познавам лепилари е такова...И е супер долно...
Щото едно е, аз съм лъхала 7-8 пъти през живота ми, а познавам хора които лъхат 7-8 пъти на ден?
Хипер долно и жалко е така...
мдааа тая мелодийа е много весела...няма такава просто
държи те само докато си с торбата ,а после си като кашкавал и понякога дори халюцинацийте не си спомняш.абе все едно сънуваш...отделяш се от проблемите си за 20 мин,макс и закво?!после пак си спомняш за тях...та както и да е
лепилото е като киселина,само ти уврежда белия дроб и мозъка,а от тва нищо не печелиш освен халюцинаций които дори не помниш