- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво правихте преди и след първия ви път?
Molq vi kajete mi kak to4no mina parviq vi pat. V smisal kakvo pravite vie i kakvo partniora vi. Toi kakvo pravi a sled tova vie nali se se6tate. za6toto iskam da go napravq no mi e pritesneno 4e ne sam zapoznata mn s ne6tata .
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Като не си запозната къде си тръгнала?После и ти ще пишеш тема "Ооо не,бременна съм!"![]()
rano ti e mace ranooo.az go napravih sega predi da stana na 18 . vav foruma sam ot 1 godina pone (ne sam si v rega sega) . napravihme go i se okaza che nqkoi raboti pak nz . taka cheee parvo prouchi neshtata kakto trqbva![]()
Музика - секс - цигара и малко игра с домашните животни (де'йш любопитното племе!) и пак секс...
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
Авторката има... супер смисления пост...
Ми ако не се сещам?
Хоро се играе и преди и след, а за напредналие- и повреме на секса.
Яде се захарен памук.
Ритуали колко 'щеш.
Хубаво ти го каза ChRiSTiaNo_07... просто не ти е време...
Като те гледам... и без да те питам какво правиш ти мога ад отговоря вместо теб -> притесняваш се![]()
Ами то при всеки е различно..пък и то в такива моменти да не мислиш, че действам според план..всичко си става от само себе си..пък и както каза Made_Of_Pain после и едно хоро може да се друсне![]()
![]()
ммм първия път не го вдигнах. Втория ме секнаха. Третия - тя е на леглото гола и ме чака да вляза в действие.![]()
mi napraihme go..posle si lejahme i pushihme i malko po kasno go povtorihme \/
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
be6e na kupon NAPIH SE MNO ZDRAVO PREDI SEX-A SLED SEX-A SPAH KATO PUN
mi..... ko da se prai SUDBA
Този пост е убиецПървоначално написано от Made_of_Pain
![]()
Тук има повече от 100 статии по темата http://www.teenproblem.net/c/52.html . Прочети всички статии, които се отнасят за твоята ситуация защото там ще намериш отговори на повечето въпроси, които те интересуват в момента, а от коментарите ще добиеш представа как нещата са се случили в реални ситуации :)
А относно въпроса - бях на купон... това е с 3 думи :) Подробносите не ги помня защото беше преди доста време но определено не беше това, което очаквах. След 5-тия път (не същата вечер) нещатата започнаха да изглеждат много много по-добре :)
spored men avtorkata iska6e da razkajete za va6iq 1-vi pyt a ne da i kazvate dali e gotova ili ne
i men me interesuva pr dali ste se izkapali predi tva,smisal malko predi da zapo4enete ,nqkavi podrobnosti kak sa tragnali ne6tata,dali mom4eto si e slojil sam prezervativa ili ste mu pomognali, momi4eto kakvo e pravilo prez tva vreme takiva ne6ta maina ...
aide davaite opitnite![]()