- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имам проблем?
имам проблем че нямам проблем... уааа искам и аз да имам проблем бе да го ева![]()
Така е живота е жесток. хайде да си прережем вените задружно.Първоначално написано от Анонимко
вие се ебавате, ама тва не е спам тема! тука нещата са сириъс шит
достатъчен проблем е че нямаш проблемПървоначално написано от Анонимко
![]()
.!.
ама проблем ли е, че е проблем че нямам проблемПървоначално написано от woshia_style
искаш ли да ти дам мояПървоначално написано от Анонимко
![]()
да й бе, шамар да е, на аванта да еПървоначално написано от Бай Гроздан
по кво да ти го пратаПървоначално написано от Анонимко
![]()
по пощенския гилъб наРюне АртоаПървоначално написано от Анонимко
ше му е тежкоПървоначално написано от Анонимко
много тежко неква друга идея..
морза владееш ли го? иначе ако е голем проблема много ще ти го таксуват за екстра товар в пощенските станцииПървоначално написано от Бай Гроздан
абе ти прецени дали е голем начи...(аз след тва и тема ша пусна ако не успея да го прата) та жената е бременна ама не от мене и ми изневери с най добрия ми преятел който всъщност и е брат ама по бащина линия и ся иска да ми го даде на мене да го гледам ама бащата (тоест полу брат й) е циганин=> и тя е циганка та тя може да роди около 20-тина циглетаПървоначално написано от Анонимко
на сичкото отгоре съм наркоман и няма да има пари да ги гледам а и съм едва на 8
![]()
ее много че ми дойде, чупни 350 грама от проблема да го пробам, пъ после ще зема остатъка
е па я нз числата до 100 ти до 350Първоначално написано от Анонимко
явно не съм единственият който го мързи да щракне на "Регистрирай се"...а пък и...за сега искам да съм си гостянин щък после ще видиме...Първоначално написано от StayClose
който е гост, не е прост е казал народътПървоначално написано от Бай Гроздан