.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: RaggaOne

RaggaOne

За тези които са го слушали.
    Какво мислите за музиката на RaggaOne.
    За мене музиката му е много значителна и зарибителна.
    Текстовете са на 6!

За тези които не знаят за какво става дума :
    http://store3.data.bg/powerhiphopbgv...Nau4i%20Se.mp3

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

'Що никой не е писал ве?
    Срам.

РагаУан ми е един от най любимите..изпълнители.Песн те наистина здраво зарибяват,мелодиите и тектовете нямат грешка (Само че оригинала на "Музика във вените" май ми харесва повече от неговия вариант )
    Участието му е "Нещичко за нета" обаче здраво ме възмути..тоест неговата част адски много ме кефи,но на ГБТ е просто...доста ми падна в очите след тая песен...
    Иначе любимата ми е "Радвай се" със Сенсей...и "Зарибявка","123","Научи се" .. (да не продължавам,че ще ги изброя всичките..)
    Ужасната сянка на една невидима сила се движи,макар и невидима,сред нас...

Guest
    Opredeleno raggaone pravi naistina hubava ragga, naistina muzikata mu zaribqva no pove4e se kefq na DRS+

RaggaOne супер много ме радва! Аз лично най-много се кефя на "Зарибявка","Музика във вените" и "Wine your body"
    Reality is wrong.Dreams are for real...

зъл зъл ;]
    ...да се събудиш не значи че си буден...

Град
    Mars
    Ami nachi az syper mn se kefa na RaggaOne...ima mn dobri pesni a nai-mn me kefi tva che tekstovete na pesnite sa adski stoinostni...pz za vsi4ki s RaggaOne - Muzika vyv venite
    ..::..Pod obvivkata mnogo belezi ..vseki edin ot tqh napraven kracheiki po pytq kam sebe si..::..
    ~|~Atila - Vuvedenie~|~
    _____~|~ www.kornfenka.aha.bg ~|~_____ <-PIC

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от infz
    'Що
    РагаУан ми е един от най любимите..изпълнители.Песн те наистина здраво зарибяват,мелодиите и тектовете нямат грешка (Само че оригинала на "Музика във вените" май ми харесва повече от неговия вариант
    оригинала?

Град
    Yamaica xD
    Не ми е любимец...то хуу ,че има някоя друга песен добра...като "Радвай се" и "Big uP" на Хората на изгрева...
    иначе мн гласа му е някак дразнещ в някой песни ....иначе хубаво момчето..без гнусния рус масур xD

RaggaOne супер много ме радва! Аз лично най-много се кефя на "Зарибявка","Музика във вените" и "Wine your body"
    е па я ако можеш дай линк за "Wine your body" да я чуя,че не се сещам
    You've been runnin' around for so long
    You've been hurtin' yourself too much
    You keep messin' around with darkness
    You're the one whose losin'...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Maryka
    Не ми е любимец...то хуу ,че има някоя друга песен добра...като "Радвай се" и "Big uP" на Хората на изгрева...
    иначе мн гласа му е някак дразнещ в някой песни ....иначе хубаво момчето..без гнусния рус масур xD
    ам като си ПЕЕ с истинския глас пее мн яко...а той всъщност е доста...хм абе няма нищо общо с това дране,чрез което реди и си прай денсхола

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си