- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- RaggaOne
За тези които са го слушали.
Какво мислите за музиката на RaggaOne.
За мене музиката му е много значителна и зарибителна.
Текстовете са на 6!
За тези които не знаят за какво става дума : http://store3.data.bg/powerhiphopbgv...Nau4i%20Se.mp3
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
'Що никой не е писал ве?
Срам.
РагаУан ми е един от най любимите..изпълнители.Песн те наистина здраво зарибяват,мелодиите и тектовете нямат грешка (Само че оригинала на "Музика във вените" май ми харесва повече от неговия вариант)
Участието му е "Нещичко за нета" обаче здраво ме възмути..тоест неговата част адски много ме кефи,но на ГБТ е просто...доста ми падна в очите след тая песен...
Иначе любимата ми е "Радвай се" със Сенсей...и "Зарибявка","123","Научи се" .. (да не продължавам,че ще ги изброя всичките..)
Ужасната сянка на една невидима сила се движи,макар и невидима,сред нас...
Opredeleno raggaone pravi naistina hubava ragga, naistina muzikata mu zaribqva no pove4e se kefq na DRS+
RaggaOne супер много ме радва! Аз лично най-много се кефя на "Зарибявка","Музика във вените" и "Wine your body"![]()
![]()
Reality is wrong.Dreams are for real...
зъл зъл ;]
...да се събудиш не значи че си буден...
Ami nachi az syper mn se kefa na RaggaOne...ima mn dobri pesni a nai-mn me kefi tva che tekstovete na pesnite sa adski stoinostni...pz za vsi4ki s RaggaOne - Muzika vyv venite![]()
..::..Pod obvivkata mnogo belezi ..vseki edin ot tqh napraven kracheiki po pytq kam sebe si..::..
~|~Atila - Vuvedenie~|~
_____~|~ www.kornfenka.aha.bg ~|~_____ <-PIC
оригинала?Първоначално написано от infz
![]()
![]()
![]()
Не ми е любимец...то хуу ,че има някоя друга песен добра...като "Радвай се" и "Big uP" на Хората на изгрева...
иначе мн гласа му е някак дразнещ в някой песни ....иначе хубаво момчето..без гнусния рус масур xD
е па я ако можеш дай линк за "Wine your body" да я чуя,че не се сещамRaggaOne супер много ме радва! Аз лично най-много се кефя на "Зарибявка","Музика във вените" и "Wine your body"
You've been runnin' around for so long
You've been hurtin' yourself too much
You keep messin' around with darkness
You're the one whose losin'...
ам като си ПЕЕ с истинския глас пее мн якоПървоначално написано от Maryka
...а той всъщност е доста...хм абе няма нищо общо с това дране,чрез което реди и си прай денсхола
![]()