- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вторият ми баща ми провали живота!
Вторият ми баща ми провали живота!Не,не лъжа така си е!До 7 год аз живях майка си и баба си като те се редуваха кой да ходи в Гърция и кой да ме гледа.Един ден казах на майка ми че искам нормално сем.,тей като не познавам баща си,а и той не е стока.И след време за 1 клас си имах баща!Всичко беше мн хубаво докато не се роди брат ми.От тогава даже майка ми разбра 4е нещо не е наред,даржи се отвратително с нас.А,когато баба се враща от Гърция е мн добър.Но сега става нещо ужасно-когато ми се кара(аз дори не го приемам за баща но от на4ало запо4нах така да му викам...)майка ми е на негова страна и гледа само да не се скарат,а пък аз майната ми!Та тои запо4на да ме обижда да ми казва 4е съм нищо и 4е сам неговото "лайно"(sry)и,4е вс мое е негожо и аз нямам власт над моите вещи.Той не ме пуска да излизам на вън до късно а съм на 15!Майка ми дори ме пуска и когато се скарат за това той я заплашва,4е ще се скарат.Разбирам мн добре,4е не се опитжа да има власт над мен и му е кеф,когато ме унижава наи-же4е пред сем.му и проятели те си.Знам 4е не ме има за нищо,с брат ми ни има за в кърпа вързани,защото ако си трагне ще вземе брат ми.А и майка ми работи надомно,а това не е достатъ4но,дори се даржи отвратително же4е и с майка ми.А с брат ми ,хаха тои дори не знае какжо зна4и да си баща.Не може да си играе с него спокойно се трябва да го удари!Скапва живота на брат ми също!А и замазва о4ите на майа ми с това 4е я оби4ал нз си кфо...Баба ми и леля ми мн добре знаят що за 4ожек е тои...Майка също но не разбиам защо не предприема мерки?!?Заради него постоянно изпадам в дересии, та аз нямам никакво само4увствие!Какво да правя ве4е нз?!?
Какво мога да те посъветвам аз - не му противоречи и си трай,защото няма как да отвориш очите на майка си и за нея е нормално твоето поведение на 15-годишна.Дръж се привидно добре с него,за не го предизвикваш и да видим тогава за какво ще се захване.Прибирай се,когато ти каже,накарай го да си мисли,че го харесваш,за да си нямаш проблеми и за да си по-спокойна.За момента не виждам какво друго можеш да направиш...А баба ти как реагира в тази ситуация?Нали тя те е гледала преди време?
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Еми тя не спира да се ядосва,но нищо не може да направи...а не мога да го слушам постоянно.Тои иска да се прибирам когато се стъмни.Ивиняваи,но аз съм на 15?!?И така малко по малко си губя фр.Пак и истървам целия купон!От там то4но идва проблемът ми и с хората от класа и с фр ми.Затожа нямам мн фр защото хората ме мислят за загубеня4ка!
ami suberi si bagaja i otidi da jivee6 pri baba ti ili pri lelq ti. ot vreme na vreme hodi u vas "na gosti" za da vijda6 brat si i maika si...dr ne mi idva na ukula
Когато нещата не вървят и тъгата е изпълнила сърцето ти, когато сълзите напират в очите ти само ми кажи и ще дойда при теб. Аз проодавам салфетки!
Опитай, това което каза ^BAD_GIRL^ по-горе, ако не се получи, съвевам те да поговориш с хората, които те рабират, с баба си и леля си, след това да ги събереш заедно с майка си и да говориш и с трите, защото баба ти и леля ти, определено,че имат с какво да ти помогнат. Кажи им всичко което казваш на нас, тук. Кажи им какво ти тежи, от както имаш нужда. Нека, след това майка ти се опита да поговори на саме с баща ти (вторият). Ако от това ефект, няма, опитай да се преместиш да живееш у роднина (баба си например), както казаха по-горе, поне временно.![]()
Успех!!!
Това м исе вижда наистина добро решение..Първоначално написано от ДжУдЖе_C_nPaШкИ_F
![]()
Ohh gorki4kataami naistina nai dobre se opitai da pogovori6 s tqh ako ne se polu4at ne6tata se mahai ot tam za6toto toq 4ovek 6te te poburka
![]()
![]()
Не е толкова лесно да се премети! Може майка и да не я пусне!Мн е лошо така!
ami nz dali moga da ti pomogna no za6to ne vzeme6 da pogovoris s maika si na 4etiri o4i i da i kaje6 da go ostavi za da ste dobre ti i brat ti nz imat li brak ako imat suda 6te re6i koi da vzeme brat ti nz no mislq 4e e dobra ideq da kaje6 tova koeto kaza tuk na maika si
Mи когато говоря с нея тя ми казва по добре ли щеше да ти е ако йивееше с истинския си баща?Този тък е мн по добур от него и така на татък
купи си пистолет и му пръсни мозъка
всеки път казвай "да,добре,няма проблеми,веднага,както кажеш" не го предизвиквай,знам 4е и на теб ти се натрупва но после излез някъде поразходи се с приятелка докато ти олекне. не споделяй семейните си неща с приятелка защото не се знае дали наистина ти е такава...ве4ер тайно си поплаквай за да ти минават депресиите. стреми се да не му обръщаш внимание и поработи върху изграждането на характера ти. прощавай на тези които нямат определени качества,и което не ти харесва не го прилагай върху други хора! след като навършиш 18, намери си работа намери си приятел и се изнеси. за сега не го предиизвикай (да идиот е огромен) но наистина много неща от него зависят. не се комплексирай! остава ти още малко. помагай със същите съвети и на брат си.късмет мили4ка!
Misi mn!No takaf mi e haraktera 4e ne moga das e ostavq na nego.Tova zna4i,4e toi pobejdava!
вси4ко е въпос на воля! ако искаш приеми съвети те ми...няма да ти ги натяквам...но повярвай ми ще ти помогнат!Първоначално написано от Анонимко