- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво знает за ЗОНА 51?
Ще ми е много интересно да прочета вие какво знаете за ЗОНА 51
за нас не е АРЕА ... а е Зона малоумникооо....
В тази така наречена зона 51 САЩ са построили авио база където тестват свои проекти!!ЗАБРАНЕНО е изнасянето на каквато ид ае била информация от тази зона така че не виждам че това е снимано там напишете в гугъл да видите колко малко линкове със зона 51 има... ГОвори се че там прелитат обекти(които не са самолети , хеликоптери, балони или други познати на човека летящи тела защото маневрите които правят също разбиват всички познати от нас за физиката закони ...) много вероятно е САЩ или по-скоро ЦРУ СЛА и донякъде ФБР да укриват 98% от случаите на видяно НЛО защото ако човечеството разбере ли какво става ще настане ХАОС и ПАНИКА затова се опитват да опазят всичко до максимум. Не се притеснявайте зелените човечета са стъпвали тук не 1000 ами повече пъти и ще продължават да стъпват и е факт че човека не е пипал друго небесно тяло освен спътника на своята планета земя - луната ...
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
аз знам за такъв клуб във Варна....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ооо, обичам такива конспиративни темички![]()
Никой не може да каже със сигурност какво има там...
И САЩ и СССР са криели случаите на НЛО през студената война![]()
А за инцидента в Розуел през юли 1947 г.?![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Аз също знам че там прикривали остатъци от летящи тела , и не се дава да се доближава до там..странното е че ако там се прикриват остатъци от НЛО и т.н в Америка в другите страни къде и слагат защото е смешно НЛО да каца само в Америка ..например в България дали има такава зона и ако да някой виждал ли я е ..за което много се съмнявам ..тука най-много остатък от летяща чиния някой да го окрадне за да го продаде ..нали ще вземе бая пари от стоманата![]()
Vsi4ko e rabota na voennite dara dura![]()
![]()
всъщност истината е много проста и е пред очите на всички нас, но никой не обича "безцветните" истории
там е затвор, в който неудобните за властта изчезват безлседно, нещо като модерна бастилия
айде стига с НЛО, никой не вярва
Еее, стига де, разбиваш ни мечтитеПървоначално написано от quench
![]()
![]()
![]()
Не стига, че няма дядо Коледа, но и НЛО...
много ми дойде![]()
![]()
![]()
![]()
другарю, няма Дядо Коледа - той е евтина измислица на империалистите! има само Дядо Мраз, който нагъва социалистически шпек и "Столичная", носейки с КАМАЗа подаръци на заслужилите ударни семейства!![]()
Имало един преподавател в ууу по химия обаче супер надарен с химията в смисъл разбира си от работата и го искат в тази зона 51 да работи и той говори пред камера обаче невижда и т.н. казва ,че е виждал ... И отива да работи там и сеплаши до такава степен ,че се решава да се откаже Обаче незнае,че като е почнал тази работа и той вдействителност несъществува затрит е от земята.Това е един вид защита.Почнеш ли табота там и вече несъществуваш за света и тоя излиза навънка такъв и се връща в университета на старата си работа и всеки му казва ,че няма такъв човек и ,че не го познава. тва го даваха по дискавъриНа тея теми за НЛО мога да говоря до припадък или подобни
![]()
Приятелската обич казва:
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
- Jimi Hollemans -
ахааа, химик, от тея, дето правятопити с хора-затвориници, нали?Първоначално написано от krisi_pisi
казвам ви, това е затвор - легендите за научна база и НЛО са много удобни
освен това, защо им е на САЩ да правят експерменти в база, отдалечена от всякакви доставчици на хиляди км и която от космоса се вижда като лъснато дупе?
по National Geografik даваха за тази зона и казах че се охранява на радиус 100 км със изтребители . Самата база е построена по пустинята и се твърди че там се извършват експерименти с НЛО и тем подобни
Даваха и снимки от спътниците от които добре си личи колко е голяма базата
А за в България най-известния случай за извън земи е този при Царичина , когато изследователи копаели тунел до гробницата на първото човешко същество което било високо около 3 метра със 2 полови органа ! И към края на самата операция извънземните се свързали със екстрасенса дето е бил там и "казали" всички да се приберат по караваните и да не излизат до 2ро нареждане ! точно след това над хълма кацнала огромна летяща чиния и те се прибрали !
след 3-4 мин кучетата започнали да лаят по нещо (никой не знае какво) ! и екстрасенската цитира едно изречение на извънземните "Ние сме българи и можем да направим България световна сила , но нищо не идва на готово" и допълнили че идват от Плутон .
на мен лично това ми се струва много странно , но го даваха по БТВне си измислям нищо !!!!
I am what I am !!!
Муахахаххаха
Обичам Царичина и тайната папка на Златанов![]()
Това е ясноПървоначално написано от Neo-Communist Power
![]()
http://www.vbox7.com/play:197a1467
http://www.vbox7.com/play:d71e2946
http://www.vbox7.com/play:0efd7e0a
http://www.vbox7.com/play:37d8eec9
http://www.vbox7.com/play:d594080c
http://www.vbox7.com/search/?offline...Area+51&page=2
Ето ви клипчета обаче неразбирам ,защо са в нета нали всичко се пази под секрет![]()
Приятелската обич казва:
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
- Jimi Hollemans -
за някои от вас Царичина е като хит, но това е дълбоко позната и изледвана територия от т.нар. апокрифна наука - всъщност, дупката там е буквално money pit, в който изчезват и се изпират милиони преди и по време на прехода...
а за Зона 51 - вземаш 10 самолета, 1 батальион запасняци и псуакш слухове в пресата, че там се правят експерименти с НЛО и всички ще душат около НЛО и секретни самолети, но никой няма да го е грижа какво става там реално...
ИменноПървоначално написано от krisi_pisi
![]()
Да и аз го гледах тогава обаче мн не ми се вярва на оная екстрасенска като и видях физиономията ми приличаше повече на психично болнаПървоначално написано от LiL-Tushi
Приятелската обич казва:
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
- Jimi Hollemans -
Защо?! Теб да не почна да те е страхПървоначално написано от RASISTA
)) ами не гледай темата като не ти харесва
Приятелската обич казва:
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
- Jimi Hollemans -
Никой не е можел да победи Съюзът на Съветските Социалистически Републики(СССР), никой няма да победи Русия и никой няма да победи бъдещата Световна Съветска Социалистическа Република(СССР)![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
И теб лиПървоначално написано от RASISTA
![]()
да, извънземните са при нас, маскирани като американски евреи-комунисти! ^^
Когато изградим едно стабилно социалистическо общество, повече няма да ви е страхПървоначално написано от I_Love_Vodka
![]()
Расиста не жали хахахйхайхахах =D>
Лека вечер другари![]()
Утре като се върна искам да сте обяснили всичко за Зона 51, Розуел и НЛО-то!
Neo-Communist power=D> Продължавай в същия дух труженико!
С комунистически поздрав: 6/18
Мръсен фашист! Дано умрешПървоначално написано от RASISTA
![]()
На колко си години бе, момче?Първоначално написано от RASISTA