.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Какво знает за ЗОНА 51?

Ще ми е много интересно да прочета вие какво знаете за ЗОНА 51

за нас не е АРЕА ... а е Зона малоумникооо....
    В тази така наречена зона 51 САЩ са построили авио база където тестват свои проекти!!ЗАБРАНЕНО е изнасянето на каквато ид ае била информация от тази зона така че не виждам че това е снимано там напишете в гугъл да видите колко малко линкове със зона 51 има... ГОвори се че там прелитат обекти(които не са самолети , хеликоптери, балони или други познати на човека летящи тела защото маневрите които правят също разбиват всички познати от нас за физиката закони ...) много вероятно е САЩ или по-скоро ЦРУ СЛА и донякъде ФБР да укриват 98% от случаите на видяно НЛО защото ако човечеството разбере ли какво става ще настане ХАОС и ПАНИКА затова се опитват да опазят всичко до максимум. Не се притеснявайте зелените човечета са стъпвали тук не 1000 ами повече пъти и ще продължават да стъпват и е факт че човека не е пипал друго небесно тяло освен спътника на своята планета земя - луната ...
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    аз знам за такъв клуб във Варна....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Ооо, обичам такива конспиративни темички
    Никой не може да каже със сигурност какво има там...
    И САЩ и СССР са криели случаите на НЛО през студената война
    А за инцидента в Розуел през юли 1947 г.?
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Аз също знам че там прикривали остатъци от летящи тела , и не се дава да се доближава до там..странното е че ако там се прикриват остатъци от НЛО и т.н в Америка в другите страни къде и слагат защото е смешно НЛО да каца само в Америка ..например в България дали има такава зона и ако да някой виждал ли я е ..за което много се съмнявам ..тука най-много остатък от летяща чиния някой да го окрадне за да го продаде ..нали ще вземе бая пари от стоманата

Guest
    Vsi4ko e rabota na voennite dara dura

Мега фен Аватара на quench
    всъщност истината е много проста и е пред очите на всички нас, но никой не обича "безцветните" истории

там е затвор, в който неудобните за властта изчезват безлседно, нещо като модерна бастилия

айде стига с НЛО, никой не вярва
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    Earth
    Цитирай Първоначално написано от quench
    всъщност истината е много проста и е пред очите на всички нас, но никой не обича "безцветните" истории

там е затвор, в който неудобните за властта изчезват безлседно, нещо като модерна бастилия

айде стига с НЛО, никой не вярва
    Еее, стига де, разбиваш ни мечтите
    Не стига, че няма дядо Коледа, но и НЛО...
    много ми дойде

другарю, няма Дядо Коледа - той е евтина измислица на империалистите! има само Дядо Мраз, който нагъва социалистически шпек и "Столичная", носейки с КАМАЗа подаръци на заслужилите ударни семейства!

Имало един преподавател в ууу по химия обаче супер надарен с химията в смисъл разбира си от работата и го искат в тази зона 51 да работи и той говори пред камера обаче невижда и т.н. казва ,че е виждал ... И отива да работи там и сеплаши до такава степен ,че се решава да се откаже Обаче незнае,че като е почнал тази работа и той вдействителност несъществува затрит е от земята.Това е един вид защита.Почнеш ли табота там и вече несъществуваш за света и тоя излиза навънка такъв и се връща в университета на старата си работа и всеки му казва ,че няма такъв човек и ,че не го познава. тва го даваха по дискавъри На тея теми за НЛО мога да говоря до припадък или подобни
    Приятелската обич казва:

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

- Jimi Hollemans -

Цитирай Първоначално написано от krisi_pisi
    Имало един преподавател в ууу по химия обаче супер надарен с химията в смисъл разбира си от работата и го искат в тази зона 51 да работи и той говори пред камера обаче невижда и т.н. казва ,че е виждал ... И отива да работи там и сеплаши до такава степен ,че се решава да се откаже Обаче незнае,че като е почнал тази работа и той вдействителност несъществува затрит е от земята.Това е един вид защита.Почнеш ли табота там и вече несъществуваш за света и тоя излиза навънка такъв и се връща в университета на старата си работа и всеки му казва ,че няма такъв човек и ,че не го познава. тва го даваха по дискавъри На тея теми за НЛО мога да говоря до припадък или подобни
    ахааа, химик, от тея, дето правятопити с хора-затвориници, нали?

казвам ви, това е затвор - легендите за научна база и НЛО са много удобни

освен това, защо им е на САЩ да правят експерменти в база, отдалечена от всякакви доставчици на хиляди км и която от космоса се вижда като лъснато дупе?

Град
    На Баскетболното игрище!
    по National Geografik даваха за тази зона и казах че се охранява на радиус 100 км със изтребители . Самата база е построена по пустинята и се твърди че там се извършват експерименти с НЛО и тем подобни
    Даваха и снимки от спътниците от които добре си личи колко е голяма базата

А за в България най-известния случай за извън земи е този при Царичина , когато изследователи копаели тунел до гробницата на първото човешко същество което било високо около 3 метра със 2 полови органа ! И към края на самата операция извънземните се свързали със екстрасенса дето е бил там и "казали" всички да се приберат по караваните и да не излизат до 2ро нареждане ! точно след това над хълма кацнала огромна летяща чиния и те се прибрали !
    след 3-4 мин кучетата започнали да лаят по нещо (никой не знае какво) ! и екстрасенската цитира едно изречение на извънземните "Ние сме българи и можем да направим България световна сила , но нищо не идва на готово" и допълнили че идват от Плутон .

на мен лично това ми се струва много странно , но го даваха по БТВ не си измислям нищо !!!!
    I am what I am !!!

Град
    Earth
    Муахахаххаха
    Обичам Царичина и тайната папка на Златанов

Цитирай Първоначално написано от Neo-Communist Power
    Всичко, което крият е съветска военна технология! СССР е била по-напред от всички по време на Студената война! САЩ могат само да крадат, но не и да създават
    Това е ясно

http://www.vbox7.com/play:197a1467

http://www.vbox7.com/play:d71e2946

http://www.vbox7.com/play:0efd7e0a

http://www.vbox7.com/play:37d8eec9

http://www.vbox7.com/play:d594080c

http://www.vbox7.com/search/?offline...Area+51&page=2

Ето ви клипчета обаче неразбирам ,защо са в нета нали всичко се пази под секрет
    Приятелската обич казва:

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

- Jimi Hollemans -

за някои от вас Царичина е като хит, но това е дълбоко позната и изледвана територия от т.нар. апокрифна наука - всъщност, дупката там е буквално money pit, в който изчезват и се изпират милиони преди и по време на прехода...

а за Зона 51 - вземаш 10 самолета, 1 батальион запасняци и псуакш слухове в пресата, че там се правят експерименти с НЛО и всички ще душат около НЛО и секретни самолети, но никой няма да го е грижа какво става там реално...

Град
    Earth
    Ето ви клипчета обаче неразбирам ,защо са в нета нали всичко се пази под секрет
    Именно

Цитирай Първоначално написано от LiL-Tushi

А за в България най-известния случай за извън земи е този при Царичина , когато изследователи копаели тунел до гробницата на първото човешко същество което било високо около 3 метра със 2 полови органа ! И към края на самата операция извънземните се свързали със екстрасенса дето е бил там и "казали" всички да се приберат по караваните и да не излизат до 2ро нареждане ! точно след това над хълма кацнала огромна летяща чиния и те се прибрали !
    след 3-4 мин кучетата започнали да лаят по нещо (никой не знае какво) ! и екстрасенската цитира едно изречение на извънземните "Ние сме българи и можем да направим България световна сила , но нищо не идва на готово" и допълнили че идват от Плутон .
    Да и аз го гледах тогава обаче мн не ми се вярва на оная екстрасенска като и видях физиономията ми приличаше повече на психично болна
    Приятелската обич казва:

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

- Jimi Hollemans -

Цитирай Първоначално написано от RASISTA
    Стига с тези простотий за НЛО май трябва да ви спрат каблената и интернета,че много взехте да се впрягате
    Защо?! Теб да не почна да те е страх )) ами не гледай темата като не ти харесва
    Приятелската обич казва:

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

- Jimi Hollemans -

Град
    Интернационал
    Никой не е можел да победи Съюзът на Съветските Социалистически Републики(СССР), никой няма да победи Русия и никой няма да победи бъдещата Световна Съветска Социалистическа Република(СССР)
    ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !

Фен
    Град
    По света и у нас
    Стига с тези простотий за НЛО май трябва да ви спрат каблената и интернета,че много взехте да се впрягате
    хвана ме яко страх и няма да мога да спя
    И теб ли

да, извънземните са при нас, маскирани като американски евреи-комунисти! ^^

Град
    Интернационал
    Цитирай Първоначално написано от I_Love_Vodka
    И теб ли
    Когато изградим едно стабилно социалистическо общество, повече няма да ви е страх

Фен
    Град
    По света и у нас
    Расиста не жали хахахйхайхахах =D>

Град
    Earth
    Лека вечер другари
    Утре като се върна искам да сте обяснили всичко за Зона 51, Розуел и НЛО-то!

Neo-Communist power =D> Продължавай в същия дух труженико!
    С комунистически поздрав: 6/18

Град
    Интернационал
    Цитирай Първоначално написано от Neo-Communist Power
    Цитирай Първоначално написано от I_Love_Vodka
    И теб ли
    Когато изградим едно стабилно социалистическо общество, повече няма да ви е страх
    хахаха да та еба комунистът можеш да изградиш само една купчина от лайна и да се скриеш в нея
    Мръсен фашист! Дано умреш

Град
    Интернационал
    АБЕ АЗ ЧЕ ЩТЕ УМРА ЩТЕ УМРА АМА НЯМА ДА Е КАТО ТЕБЕ В ЛАЙНАТА ДА ТЕ ПЛУЯТ МУХИТЕ ПО ТАШАЦИТЕ МИРИЗЛИВИ ШИБАНА КУМОНЯГА ПЕДАЛСКА
    На колко си години бе, момче?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си