[quote="Анонимка"]Моята история не е поредната лиготия,а доста сериозна.Всичко започна когато се запознах с един приятел на брат ми(това се случи преди 2год.) , който е с 9год. по-голям от мен,той сташно много ме хареса аз също имах симпатии към него,но нищо повече.Излизахме заедно известно време,но спряхме и да се виждаме до тази год. май месец,когато започна всичко.Започнахме да излизаме макар,че разбрах,че е сгоден.
И така с течение а времето отношенията ни станаха много сериозни.Виждахме се всеки ден и се сближавахме все повече и повече,наистина се привързах страшно много към него както и той към мен.Казваше,че ако бях му обърнала внимание тогава сега нямяше да се жени и че иска да прекара живота си с мен иии т.н.т. .... твърди,че няма чувства към вече жена му и,че само аз съм в акъла и сърцето му... Така прекарахме 3 невероятни месеца,но болката дойде сега когато вече се ожени,а аз съм в задънена улица и не знам как да постъпя...
Дали да бъда егоистка и да гледам собственото си желание и да съм с него,както и той иска или да го оставя....
За тези които ще ме упрекват по-добре не пишете,не ми трябват укори,а смислени съвети....
Нямам намерение да те обвинявам-кои сме ние да те виним!Ако искаш съвет от мен,по-добре престанете да се виждате-все пак той има семейство и самата ти ше бъдеш много гузна,че излизаш с женен мъж!А и неговата съпруга ще се превърна в невинна жертва на вашата не законна връзка!Така мисля аз,но все пак ти си имаш глава на раменете и сама преценяваш кое е най-добре за теб!