Мила, минала съм по този път и много добре знам какво е... Най-добре си изживей всичко, за да не съжаляваш един ден... и после приключи... Защото, ако нещата станат още по-сериозни, повярвай, ще ти бъде отвратително... вечер ще лягаш сама, а той ще бъде с нея... на празниците също помисли с кой ще е... няма смисъл просто така да се нараняваш... много е тежко и ще си разбиеш цялата психика... Просто гледай напред, сега ти е време да живееш, намери си приятел, за да имаш наистина една пълноценна връзка и така се опитай да забравиш стария... защото от него реално погледнато какво може да получиш... просто едни откраднати мигове... болка, сълзи и страдание... Разбирам, че може би го обичаш, но ако продължите връзката ви, в нея определено ще преобладават минусите, а не плюсовете... Наистина, може да имате много хубави моменти заедно..., но въпреки всичко... той ще остане с нея, щом мисли и за дете, пък ти... освен да страдаш, друго не ти остава... Това ли искаш... мисля, че не...
Това е от мен, ако си разумна ще ме послушаш, защото говоря от личен опит и съм преживяла всичко това, че дори и много повече... Успех!