- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Въпрос за детските добавки.........
При положение че 4 години съм ходил редовно на училище ,а маика ми живееше в чужбина и не е получавала детските добавки за този период ,
може ли да ги вземе със задна дата?
В социални грижи са и казали че е невъзможно щото там са мошеници и дават кинти само на циганите които хем бачкат в чужбина хем тука вземат детските и си живуркат на гърба на бедния народ които само да духа супата....... и наи-вече аз.
Да не би и ти да духаш супатаПървоначално написано от thefreak
?
Защо не може да ги вземе защото държавата е смотана ли???????????????Първоначално написано от Iria
Мисля, че не може...Попринцип, за да получаваш детски надбавки всяка година се подават документи , в които се описва доходът на вашите, а ти в момента не можеш да докажеш този доход със задна дата....
детските добавки не могат да бъдат изискани със задна дата.
Забравих да поясня родителите ми са разведени при маика ми съм поради измами от страна на баща ми вече и издръжка не получавам на 17 съм и наи-важното маика ми е безработна!!!!!!!Първоначално написано от Котарана
Бахти смотана държава........... от 4 години не получавам детски.....
Ами добре, че не получаваш детски. И ние не получаваме-ама не сме тръгнали за 38 лв.Да, ти си едно дете ама не може да се направи нищо, щото циганите взимат детски и помощи, а българите не.
Не съм вземал детски от 4 години...................... как може такова недоразумение............. просто не ги дават и влизат в нечии джоб!!!!!Първоначално написано от Iria
Може ли да се осъди държавата примерно?????
Би могло нали ако имаш излишни пари ;(
Тъп ли си ? Аз не съм взимала ЦЯЛ ЖИВОТ и как ще забогатееш с 20-30 лв на месец и като искаш толкова пари щом си на 17 г. си имал възможност да взимаш издръжка от баща си , а не да искаш пари от държавата , не та е правила тя , че тя да се грижи за тебе! И като искаш пари ставай от тъпият комп и си намери работа да помагаш на майка си , много е лесно държавата да те храни (ако 40 лв могат да те нахранят) и да не си мърдаш задника и щом нямате пари как така имаш интернет?Първоначално написано от SALVATION
БиХ желал след като не знаеш за моя живот достатъчно подробности да не казваш прибързани заключения.......Първоначално написано от ArTanDra
spored mene bi trqbvalo da moje da gi vzeme no nz
Не може. вместо да умувате, погледнете закона.
...аман от разбирачи..
Аз съм честен но закона не важи за всички нали?????????????Първоначално написано от Анонимко
![]()
Всички са корумпирани и малоумни как може циганите да вземат а аз съм българин живея само в бг и да не мога да вземам като всичко ми е наред........... маика ми даже документите преведе че е била безработна........ и са оригинални сичко.... ама те от бг сичките министри президента партиии всичките са един дол дренки......... всеки себе уважаващ себе си българин ще напусне България рано или късно........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
драги ми смехурко,не говори глупости и се дръж на положение. детски със задна дата не могат да бъдат получени, какъвто ще да ти е етническия произход. достатъчно съм обикаляла по институциите, за да мога да твърда това с пълната убеденост, че е истина.
регламентирано е, че детски помощи се получават за текущ период при наличие на съответното основание (нисък доход). За изминал период, ако не са потърсени, не можеш да ги получиш.
не обвинявай другите за това, че не сте си уредили въпроса на време. това си е ваш проблем.
Да ти кажа нещо, за мен проблема скоро ще се реши тъи като в чужбина ще вземам детски и там са с пъти повече като сума и бг губи мен...... защото смятам да я напусна и да не се връщам повече.... и съм го решил и октомври наи -късно трябва да съм заминал......Така че успех на скапаната бг държава......Първоначално написано от Deus ex machina
чудесно. намали мрънкането и ще си на 6![]()