.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Бай Гроздан
    Guest

Голем Проблем

ако някой дори му мине през ума че темата е спам жестоко греши
    не ми се пише наново но на кратко живота ми е преебан от всекъде и тъй като нз да броя до 350 и не успях да си пратя проблема си по пощенския гълъб на Рюне Артуа ще помоля за помощ

Цитирай Първоначално написано от аз
    начи...та жената е бременна ама не от мене и ми изневери с най добрия ми преятел който всъщност и е брат ама по бащина линия и ся иска да ми го даде на мене да го гледам ама бащата (тоест полу брат й) е циганин=> и тя е циганка та тя може да роди около 20-тина циглета на сичкото отгоре съм наркоман и няма да има пари да ги гледам а и съм едва на 8
    по важният въпрос е...да са самоубеса ли ако не ко да праа

Guest

Re: Голем Проблем

Цитирай Първоначално написано от Бай Гроздан
    не ми се пише наново но на кратко живота ми е преебан от всекъде и тъй като нз да броя до 350 и не успях да си пратя проблема си по пощенския гълъб на Рюне Артуа ще помоля за помощ

начи...та жената е бременна ама не от мене и ми изневери с най добрия ми преятел който всъщност и е брат ама по бащина линия и ся иска да ми го даде на мене да го гледам ама бащата (тоест полу брат й) е циганин=> и тя е циганка та тя може да роди около 20-тина циглета на сичкото отгоре съм наркоман и няма да има пари да ги гледам а и съм едва на 8
    ТЪП СИ![/b]

Бай Гроздан
    Guest

Re: Голем Проблем

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Бай Гроздан

ТЪП СИ![/b]
    благодаря за искреността ти но...това не дава решение на проблема ми

Бай Гроздан
    Guest
    някой да има решение...дори да е глупаво моля за помощ

Guest
    naskaro otvarqm edna 6atra na vruh Musala i 6a razdavam suveti malko dale4ko ti e no zapovqdai,6a zimam po 200leva na minuta 4e tam gore e studeno i trqq pari si pla6tam parnoto

Що не й изневериш с доведената й сестра и да забегнете в чужбина?
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    А аз се чудех що неам бонбонки...

Кроки Зайо-Байо ?

Бай Гроздан
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nofi
    Що не й изневериш с доведената й сестра и да забегнете в чужбина?
    и аз мислех за тоз вариянт...ама проблема е че сестра й...не съществува дали да не зема да й направа една

Бай Гроздан
    Guest

Благодаря

Благодаря на сички за съветите черпа ви по една от мене байо и чери айде да не се разсърдите на бай ви Гроздан се смятайте за почерпени

хаиде стига глупости...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си