- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нерешителност
Здравейте на всички! И аз се реших да ви пиша. Значи моя случай е следния. С момчето за което ще ви разкажа се познаваме от години но напоследък започнах да си падам по него. Ние сме пълна противоположност но въпреки това и той не е безразличен. Проблема е че никои не прави нищо за да се получи между нас. Така ли да оставя нещата? Да чакам ли и да се оставя по течението?
Какво точно имаш предвид?Дали ти да действаш ли?
Ако той седи беэучастно и чака да му падне от небето,ти не стой!Е така се пропиляват доста шансове..!Единият трябва да направи крачка...!Няма лошо да е момичето,в случая ти.Щом и двамата имате чувства,има ли смисъл ча чакате..?Какво всъщност чакате?Отговори си на тея въпроси и сама ще откриеш отговора.
[size=7][b][u]fosse cos
Точно така.Първоначално написано от Presley`n`Sum
~!1912!~
Мнооого те моля, действай. Няма какво да се чудиш. Какво течение, бтв, никакво течение няма. Ей, живота си го правим ние!
ами направи нещо по-въпроса ти![]()
нямам повод да сънувам....
=D>Първоначално написано от Presley`n`Sum
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Действай бе ! Кво те спира ??? Щом той също те харесва.... тъй де симпатична си му.![]()
Щом и двамата се харесвате - действай!Какъв е проблемът?Можеш само да спечелиш..пък нерешителността до никъде няма да те доведе.![]()
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
Какжо се 4уди6 о6те аре тръгваи!!!
Ами......поканих го да излезем и той ми отказа като каза, че по натам ще се видим. Аз мисля да остава нещата така![]()
Ако не деистваш ти и чакаш другите ти сваршат работата няма да стане да ти кажа ... Действаи![]()
Fitness Forever
по добре 4акай даПървоначално написано от Тя
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ъммм аз съм почти в същата ситуация само че аз го познавам от доста по-малко време .... иии се пак излизах с него ... нооо ме е страхда направя каквото и да било повече от това да излезем ...
![]()
So free
Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
OnLy God CaN Judge Me !
Ами ако си сигурна, че те харесва, нищо не ти пречи да пуснеш някой и друг намек, за да му покажеш, че не си безразлична. Тогава той може да се отпусне и да направи първата крачка. Ако и тогава не направи нищо, нападай директно.![]()
po dobre zasega nasitina ostavi ne6tata taka - toi puk, na vajna kokona li 6te se pravi .....
Първоначално написано от Like the wind`