.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    anonimna_mnmn_sad
    Guest

Какво да правя?Посъветваите ме!

zdraveite vsi4ki!obru6tam se kum vas za6tto ne znam kakvo da pravq!minalata godina hodih na gosti na edna pr koqto ne e ot moq grad i jivee na okolo 120 km ot moq grad!tam se zapoznah s edno mom4e s koeto do den dne6en si pi6em,no tazi godina otidoh na gosti otnovo i pak se sre6tnah s tova mom4e!mn go haresah i donqkade si mislq 4e sa spodeleni 4uvstvata ni!sega kogato se pribrah v moq grad postoqnno mislq za nego i toi mi pi6e po skype i sms !no ne znam dali da produlja s nego i da imam seriozna vruzka s nego ili da go zabravq!posuvetvaite me molq vi! a 4uvstvata mi kum nego sa naistina silni

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Интересно ми е как ще се целувате от 120 км разстояние.
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    The Moon
    Връзките с разстояние са обречени,но има някои,които успяват,въпреки всичко! Кажи му и си поговорете ( макар и в скайп ) Успехче!

Град
    Велико Търново

....

mm .. spored men takava vryzka e nevyzmojna .. nemoje da imate seriozna vryzka pri polojenie che videlqt kilometri...
    Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш!!!

Град
    ....

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от LuDa_FeNkA
    mm .. spored men takava vryzka e nevyzmojna .. nemoje da imate seriozna vryzka pri polojenie che videlqt kilometri...

i az tei mislq
    ....

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Първо си изясни твойте чувства и след това го питай за неговите не си била сигурна дали искаш сериозна връзка с него или не бла бла бла....!седни помисли малко изясни си нещата и след това ще знаеш дали да говориш с него и да имате някаква връзка или да го забравиш..аз така като гледам мн мн не си го запомнила че да го забравяш ама айде....!По принцип връзките от разстояние са леко обречени но ако се виждате по-често и си допаднете имате шанс!успехчета

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Според мен трябва много добре да си помислиш преди да правиш каквото и да било.Убеди се , че имаш силни и истински чувства към него иии когато намериш подходящия момент му го кажи.Така ще бъдеш 100% сигурна дали и той изпитва нещо към теб.Все пак възките от разстояние изискват доста доверие един към друг...да знаеш , че като не сте заедно той няма да хукне по неква друга и да ти изневери...или да те лъже , че си е вкъщи , а в същото време е на някъв купон...и кой знае какво става там.Трябва да поемаш доста рискове според мен , но ако наистина мислиш , че си залужава - го направи.Ако чувствата ви са взаимни - бъдете заедно - невиждам пречки в това.Айде успех !

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    За каква сериозна връзка говориш след като даже няма да се виждате..как ще му имаш доверие след като даже не го познаваш, що за човек е..според мен нищо няма да излезе

anonimna_mnmnsad
    Guest
    su6to taka vuprosnoto mom4e 6te u4i v sofia i taka kilometrite koito ni delqt se skusqvat ,toi mn nastoqva da doide pri men na gosti i ve4e ne znam kakvo da pravq

Цитирай Първоначално написано от anonimna_mnmnsad
    su6to taka vuprosnoto mom4e 6te u4i v sofia i taka kilometrite koito ni delqt se skusqvat ,toi mn nastoqva da doide pri men na gosti i ve4e ne znam kakvo da pravq
    ем, работата е опечена вече... к'во се чудиш още?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

az mislq,4e tezi vrazki ot razstoqnie ne mogat da badat seriozni....ti kak q misli6 taq rabota?6te se vijdate vednaj godi6no i 6te si vqrvate,4e se obi4ate?6te si sigurna li,4e ne e s nqkoq druga prez tva vreme,moje6 li da si sigurna,4e naistina te obi4a?....az mislq,4e takiva vrazki sa obre4eni na proval

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    az mislq,4e tezi vrazki ot razstoqnie ne mogat da badat seriozni....ti kak q misli6 taq rabota?6te se vijdate vednaj godi6no i 6te si vqrvate,4e se obi4ate?6te si sigurna li,4e ne e s nqkoq druga prez tva vreme,moje6 li da si sigurna,4e naistina te obi4a?....az mislq,4e takiva vrazki sa obre4eni na proval
    Съгласен съм

Град
    pLaZmA wOrLd
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Интересно ми е как ще се целувате от 120 км разстояние.
    Няма немога има не изкам
    За пореден път ще го кажа-любовтта няма граници - ОБИЧАЙТЕ СЕ !

Мега фен Аватара на koalka
    Няма причина, според мен, заради която да не опиташ с него.Може би и той проявява някакъв интерес към теб, така че може да се получи нещо.

ре6ение
    Guest
    продаи си си4ко купи си палатка и ти4каи в неговиа град Имхо

Бай Гроздан
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ре6ение
    продаи си си4ко купи си палатка и ти4каи в неговиа град Имхо
    умно и смислено мнение =D> евала на такиа ора кат тебе

anonimna_mnmnsad
    Guest
    mn blagodarq na vsi4ki,mislq 4e vzeh re6enie kakvo da pravq!blagodarq vi!

Vij tezi vryzki sa malko nevyzmojni ta vie se vijdate na godina po vednyj misli6 li 4e ti i toi 6te izdyrjite..Az ne mislq po dobre go zabravi nameri si nqkoi ot tvoq grad
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Guest
    6tom kato 4uvstvata sa vi tolkova silni trugni s mego puk posle 6e mislite za drugoto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си