.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Помогнете
    Guest

Много лош проблем :(

Имам голям проблем. Значи преди време ходих с едно момиче. Всичко беше наред и един ден тя ми каза - Писна ми да съм с теб. Първо че прекаляваш с дрогата, второ че играеш Му Онлине по цял ден. Има куп причини да изброявам. Лайнар.. Това и беха последните думи Наще искаха да ме пращат в онова дето лекуват дрогамените.. Аз се разбонтувах, вкарах майка и тате в болница - оттогава не съм ги виждал. Моля помегнете ми как да си оправя живота.

Супер фен
    sin orbit i kutiq kent 6te opravqt ne6tata

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Набележи си целите една по една. Не тръгвай наведнъж всичко да оправяш, защото нищо няма да стане. Например цел първа - ако наистина имаш сериозен проблем с наркотиците, трябва да потърсиш помощ. Цел втора - да поискаш прошка от родителите си и да почнеш да се държиш добре с тях. И т.н. Стъпка по стъпка.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Фен
    Град
    Sofia =)
    Koi level si на МU

Цитирай Първоначално написано от mr0b1
    Koi level si на МU
    Тамън да го питам тфа , а за другото ... погледни от друг ъгъл на света, иначе ш' свършиш кат най-добрата ми приятелка друсалката .... в ръцете ми полилавял от кока ......

бам бам...и всичко свършва
    нямам повод да сънувам....

сядаш си на задника и мислиш. щом си стигнал да търсиш помощ тука явно ти трябва здрав пердах.

Взимаш химикалка, поставяш цели, приоритети, каляваш си волята и работиш за по-доброто си бъдеще. Глупак.

Град
    Пловдив
    Глупак си ти, защото се връзваш!

Град
    на плажа =)
    Има хора на които наистина им се случват такива неща.
    Ако автора на темата наистина се шегува то ще му кажа само едно "de puta madre бейбе"

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Има хора на които наистина им се случват такива неща.
    Ако автора на темата наистина се шегува то ще му кажа само едно "de puta madre бейбе"
    бахти ама дали си го е превел
    .!.

Град
    Terra incognita!
    Първо се откажи от дрогата,признай пред себе си,че имаш сериозен проблем с тях и след това постепенно оправи взаимоотношенията си с родителите и ако желаеш с приятелката си!Успех!
    Дано целият ти пост не е бил дело на черения ти хумор!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Набележи си целите една по една. Не тръгвай наведнъж всичко да оправяш, защото нищо няма да стане. Например цел първа - ако наистина имаш сериозен проблем с наркотиците, трябва да потърсиш помощ. Цел втора - да поискаш прошка от родителите си и да почнеш да се държиш добре с тях. И т.н. Стъпка по стъпка.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Поста ви си за цел да се откажеш от дрогата! Изжини се на майка си и баща си! Опитаи да си намери6 друга приятелка!

Цитирай Първоначално написано от kotetyyy
    Поста ви си за цел да се откажеш от дрогата! Изжини се на майка си и баща си! Опитаи да си намери6 друга приятелка!
    Не си търси друга приятелка преди да си оправиш шибания наркомански живот!

Ако темата е ебавка - ГРЪМНИ СЕ!!!
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Guest
    1vo-vika mu se komuna
    2ro-opravi se s va6te
    3to-ne ti trqbva taq,zaebi q!
    I mene sa me zarqzvali po sa6tata pri4ina/DRUGS/,znam 4e e shit,oba4e iskam da sam s nqkoi koito si me priema takava kakvato sam nezavisimo ot nedostatacite mi.a i ne tarpq vme6atelstva i kritiki za na4ina mi na jivot.taka 4e tva bih predlojila i na teb,no da se opravi6 s maika ti i ba6ta ti e mn vajno

Guest
    abe ti si nekav psihopat .az ako bqh nq mqstoto na priqtelkata ti izob6to nqma6e da trugna s tebe.vzemi se v ruce pi4

Бай Гроздан
    Guest
    самоубеси се...тогава немаш да имаш живот за оправане...

Цитирай Първоначално написано от Плякам Майки
    Глупак си ти, защото се връзваш!
    муахахахаха, добре казано

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си