- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато загубите голямата любов...
Намирам се в такова положение че незнам какво да правя.супер тъпо и кофти ми е.Какво правите вие когато се разделите с някой който много обичате и някой на който държите?някой за когото бихте направили невъзможното,някой който е единствен за вас и неискате никой друг?Какво правите след разделите си,тук не говорим за тия които много много не ни пука за другия,а тези в които познаваме половинката си до болка били сме с него дълго време и отново искаме да сме.Може би има мн такива теми.сажалявам предварително.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vinagi shte te obicham!!!
Да започна с клише - "Времето лекува..."...'ми така си е
На мен ми трябваха 4 години, но аз съм от адски сантименталните модели.Какво правя?Плача, самосъжалявам се, пригласям на баладите на Марая Кери, Уитни Хюстън, Тони Бракстън.....
Не знам какво точно се е случило, защо сте се разделили, но щом не е споменато смятам, че си отписала варианта да се съберете...тъй че не го мисли много, само губиш ценно време, радвай се на живота и безгрижието и свободата си...
datelen padej NA KOGOTO!
хех, добре бе... има много по-очевидни грешки, а ти къде задълбаваш...+ това детето е разстроеноПървоначално написано от vvs_go
Има шанс да се съберем,има начин да сме заедно,но ако го направим трябва да се отделим от всички.всички са против нас и постоянно трябва да се крием от родителите ми,приятелите.А това не си е работа.Обичаме се много,но............или те или той.Ако избера него трябва да остана с него завинаги и никой от близките ми няма да ме признава за човек.А в живота се случва всичко може да се скараме да стане нещо,тогава при кого ще ида,на кой на рамото да поплача - няма да има никой![]()
Vinagi shte te obicham!!!
Това не е дателен ами винителен падеж..... тц тц дателен е НА КОМУТО нуб.Първоначално написано от vvs_go
Oтивам на фризьор и си променям леко прическата. Помага удивително многоСъщо така прекарвам повече време с приятелите ми.. Малките неща помагат най-много
П.П. Разбирам, че в момента имаш чуството, че няма да се влюбиш в друг никога.. Той е специален, различен, дъра-дъра.. Но не е така. С времето ще се убедиш, че тепърва ще се срещнеш истинската, голяма любов.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Мила първо съжелявам за положението ти, но щом Ви пречат да сте заедно значи има причина и може би ще ги разбереш след време, поговори с тях току виж Ви дадат да сте заедно, ако не здраве да е ще срещнеш друг. Успех!
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
На мен ми е любопитно има ли конкретна причина родителите ти до такава степен да го мразят? Защо?!Първоначално написано от `Just_Love`U
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ОМГ ..... е , пускам параструйката и си мия колата :Д хъхъхъ![]()
Не ми се е случвало, надявам се да не стане скоро.
Иначе колкото и банално да звучи "Времето лекува". Може да не е лесно и бързо, но все някога болката ще отмине. Накрая ще останат само хубавите ви спомени.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
много е просто - не се изискват особени усилия
просто трябва да стимулираш производството на серотонин - има определени храни, като бананите и какаото, които помагат
плюс това, химичният шок, свързан с изгонването на примата от семейната му група, го поставя в шок - което е механизъм за увеличаване на приспособителните сили - но ако не бъде намерена нова група, този шок преминава в травматично състояние
говоря буквално за химията на зарязването
което като го заместиш с езика на нормалните хора става така:
- разгул и приятели
- не почвай нова връзка
допълнение:
- не тормози тялото си с наркотични и уповйващи в-ва и алкохол
Предполагам,че първо ще мине малко време,в което да се съвземеш,а после ще се убедиш колко е вярно,че клин клин избива и ще срещнеш нова любов.Да ти кажа убедила съм се,че всяка следваща любов ни изглежда голямата,най-истинската,последната и даже понякога ни се струва,че преди това въобще не сме обичали.Всичко тече и всичко се движи.Ще видиш,че нещата ще се оправят.А ако мислиш,че още има чувства между теб и въпросното момче се бори за тази връзка,ако откриваш смисъл и ако има надежда.
![]()
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
naistina trqbva da pogovori6 s va6te i ako moje6 da gi obedi6 4e toi te zaslujava ako i ti go misli6 de
moje puk i da stane no ako i dvamata imate 4uvstva edin kum drug trqbva da se borite za tazi lubov
davai bez strah i uspeh ot men![]()
Когато загубиш любовта, страдаш много...аз не си представях да съм с друг...изобщо...после решаваш, че няма смисъл да "умираш" и се вземаш в ръце. Живот има и без него...ако имаш приятели, уповавай се на тях...аз ако нямах приятели, щях да съм развалина...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Времето лекувало.. Да бе, сигурно. След като се разделих (момче съм, да) с.. как да го нарека - първата си любов? Голямата си любов? Все тая, та след като се разделихме, никой не е успявал наистина да ме докосне. И да го въртя, и да го суча, това е истината. Години бяхме заедно, минаха години откакто се разделихме, а чувствата ми не са мръднали ни на йота.
Отдавна свърши детската ни "приказка", бил съм с жени и по-хубави, и по-умни, и по-всякакви. Хубава работа имам, страхотни приятели имам, а и от женско внимание не мога да се оплача, но.. всеки път когато я зърна, просто всичко ми се обръща.
Тъжно, но факт. Животът наистина продължава, моментите и гледките, които ти подкосяват краката все още ги има.. ала когато видя двама влюбени, просто сгушени на една пейка и ми става мъчно. За мен самия и за това колко много имам, но най-важното липсва. Какво да го правиш - съдба!
Авторката - в първия пост пишеш, че била направила и невъзможното, пък после се оправдаваш с "приятелите си". Еми, няма какво да кажа.. Като използвате някои думи, запознайте се предварително със значенията им.
Oтивам по курви... за да нестрадам![]()
pfffffffff mene nqkoi da me razdeli s priqtelkata mi pfffffff da we.... tva ako 6te i nqkoi da se ubie nqma da go postigne, edinstveniq na4in da se razdelime e tq ako me skusa (turpelivo kopele sum ko da napraa)
tegli6 im 1 na va6te i na priqtelite i se iznasq6 pri nego... ako gi ima6 godinite de, ako gi nqma6 - zaedno ste ama se kriete, urejdate si sre6ta nekade na mainata si ot si4ki cel den ste si zaedno i posle koi ot kade e i si4ko e tok i jica, ako vi se e*e otivate v nqkoi negov priqtel na mainata si ili u teh ako stava (predpolagam 4e ne stava 6tot se pak nali se kriete) ako vi hvanat va6te 6te im kaje6 4e ti si durji6 na nego i 4e 6te si s nego i ne ti dreme ko mislat po vuprosa, 6te se stigne do skandal nakraq, no ti pak 6te si s nego
za priqtelite - ko ti dreme za teh? te ako ti bqha priqteli 6tqha da se radvat 4e ti si 6tasliva s nego
i ko mu e na pi4a 4e nikoi ne go haresva? durtak e, narkoman e, sutenior e... mne mislq taka, nai-malkoto ti ne bi se zahvanala s takuv, ti si go obi4a6, toi te obi4a i ne mislq 4e trqbva da ti dreme kvo mislat ostanalite za vruzkata vi
bori se da si s nego,vse pak rodninite ti nqma da sa s nego a ti!!
Имала съм само една такава раздяла.В същия ден си изплаках очите.Толкова ми беше гадно,че незнаех какво ще правя без този човек.Следващите дни също не бяха по-различни.Бях напълно отчаяна,не се хранех.Излизах с приятели,но на сила за да не съм сама.Може би това ми беше един от най-гадните периоди досега,който все още продължава.Но как да кажа...вече свикнах с мисълта,че не ми е писано да съм с него и всичко е свършило.По-добре съм,макар че все още чувствам една гадна празнота...
Един съвет:Ако знаеш,че все още имаш шанс с този човек не го пропилявай.След раздялата аз не направих абсолютно нищо.Незнам дали съм имала шанс да оправя нещата,но и да искам вече е късно.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
namira6 si drug i go zabravq6,tova e tradicionniq podhodПървоначално написано от `Just_Love`U
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.