- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато загубите голямата любов...
Еми...какво правя-примирявам се, каткто направих и сега.Той няма чувства, но аз все още имам, въпреки че това моето, което изпитвам не мисля, че ечак любов, все едно.Но това, както казах-ще се примиря и това е.
mi ne mislq 4e kato tratgne6 s nqkoi drug i 6e go zabravi6... az ve4e 2 godini ne moga da zabravq purvata mi lubov (i se opasqvam i 4e e edinstvenata) vseki put kato go vida i zapo4vam da treperq, znam 4e i toi me obi4a, ne mi go e kazval samo vednuj, vseki put kogato sme na 1 i su6to mqsto za pove4e ot 30 min i otnovo vsi4ko zapo4va otna4alo... hodih s mn mom4eta ottogava no ne e su6toto.. kato go vidq i zabravam za vsi4ko.. i ne mislq 4e vremeto lekuva.. obi4a6 li vednuj - obi4a6 zavinagi.. probvai da ne se sre6tate mn 4esto - - pomaga dinqkade , i se kontrolirai da ne stane otnovo ne6to mejdu vas za6toto nikoga pove4e nqma da e su6toto![]()
prosto go otbqgvai i ne misli za nego (kolkoto i trudno da ti zvu4i)
още не се е намерил тоя, който да ми грабне сърцето така че да ме боли когато се разделимепри мен всичко е през пръсти, жалко че никой досега не е бил достатъчно умен за да го разбере
е, нека мислят, че ме боли
заблудата си е тяхна, мен ми е добре
![]()
Сладък дъх на окапали жълъди
с нежен шепот от паднала шума.
Тази есен напомня ми гълъби,
нарисувани в жълта безумност...
Никой от моите познати и близки не го харесва само защото е с друга религия,тва е цялата работа.Никога няма да се примирят че съм с него.затова казах че или те или той.Но нямам ги годините да изчезна с него без да ми кажат нищо,още няколко месеца и ги навършвам.само дето ще е прекалено късно.Той ще си е отишъл вече.Само още половин месец та и по малко е тук,после си заминава в неговия град.казваме че така е по добре но и двамата знаем че не еМного се обичаме,много ни е тежко но...............
Vinagi shte te obicham!!!
purvo vij za kvo va6ta ne davat i sa protiv.ako se pak neuspeete da ste zaedno ima na4in da preodolee6 razdqlata.az li4no nikoga ne sum imala tolkova tejki razdeli.no obiknoveno kato mi e gadno i sum tujna si puskam nqkoi baladi slu6am i taka...vreno kolkoto i banalno i izturkano da zvu4i "vremeto lekuva" ne se znae koga to4no 6te te izlekuv ama se pak lekuv.prosto se postarai da ne misli6 mn za nego.drug varqnt e da zapo4ne6 da se zanimava6 s ne6to novo s ne6to koeto malko ili mnogo 6te te otvli4a ot mislite za nego.ne6to koeto ti haresva.vij varianti kolkoto 6te6 samo trqbva da si izbere6 nqkoi.uspeh mila![]()
Може да ми мине само ако си намеря друг. Мразя да седя вкъщи и да се обвинявам, самосъжалявам и т.н.
Let The BEAT Control Your Body
hmm neznam dali "vremeto lekuva"pomaga no na men nikoga ne mi e bilo v pomo6tpo-skoro se opitvai da se razseiva6 da izliza6 s priqteli daje da ne ti se iska
gledai komedii ili prosto slu6ai muzika(ama ne ot onezi sduhva6ti baladi
)
Because all I want is u ....
Спирам да я обичам... и започвам да я мразя !
А След това започвам да си търся нова ! Ако не стане >>>
Отивам... По... Курви...![]()
![]()
да добавя > (луксозни курви, а не тия мърди по магистралите)
....
![]()
![]()
![]()
хахахаххаххахахахаххахах ти си тъп курвар !!!Първоначално написано от zmey
Добре, ти си умен и не си курвар... Какво да седа на сухо ли ? от 3 години нямам гадже ! А това че лъжеж някакви малки пикли неозначава че си нещо по голямо !Първоначално написано от Анонимко
Ооо.. Големия Змей ! ПИЧ на колко си годинки ? И защо мислиш че не ти пускат като от 3 години не си имал ? Нека да позная- Грозен Си ! Ай няма да спорим ! Но помислиси, 3 години да нети пускат има нещо много странно в това ! Със сигурност в теб е причината !Първоначално написано от zmey
![]()
в такъв случай - газ до ламарината и в стълба срещу мен
КАКВО ТЕ ИНТЕРЕСУВА НА КОЛКО СЪМ ГОДИНИ ВЕ! НА 21 СЪМ !Първоначално написано от Анонимко
А ТИ НА КОЛКО СИ ВЕ ! НЕКА ДА ПОЗНАЯ - НА 14 !! А ОТ КЪДЕ ЗНАЕШ ЧЕ СЪМ ГРОЗЕН ? АЕ ОСТАВАЙ МЕ НАМИРА ! НЕ Е ХИЧ ЛОШО ДА ХОДИШ ПО КУРВИ !! ЗА КАКВО СЕ ЗАЯЖДАШ САМО !! МАЙ ТИ СИ ГРОЗНИЯ ТУК ! АЙ КЪШ ОТ ТУК ЧЕ МИ СКАЧАШ ПО НЕРВИТЕ !!
спокойно змейче озлобено !Първоначално написано от zmey
първо. не ми говори в мъжки род !![]()
второ. аз съм на 18, объркал си кабелите нещо *(+4)
трето. никой не те спира ходи където щеш..
четвърто. помислиси хубаво какво да правиш ако ти се скъса презерватива
пето. неможе да няма причина за да не ти пускат
шесто. оставям те да размислиш четвърта и пета точка
КАКВО МЕ ИНТЕРЕСУВА... МНОГО ДОБРЕ ЗНАМ КАК СЕ СЛАГА ПРЕЗЕРВАТИВ, НЕ СЪМ ТЪП !!! А ПЪК АЗ СЪМ БАВЕН КАТО КОСТЕНУРКА ТАКАЧЕ НЯМА ДА СЕ СКЪСА !!!Първоначално написано от Анонимко
МОЖЕ И ПРИЧИНАТА ДА Е В МЕН ЗА ДА НЕ МИ ПУСКАТ !!! НО ВСЕ ОЩЕ Я ТЪРСЯ ! АБЕ ВСЪЩНОСТ КАКВО ЛИ СЕ ОБЯСНЯВАМ КАТО ПУТКА..
ГЛЕДАЙ СИ РАБОТАТА И МАЛЧИ...
излизаш с приятели и по смъртно не оставаш вкъщи...
ако пък се застоиш у вас, си взимаш невъобразимо количество шоколадови лакомства, множество пакетчета носни кърпички и гледаш разни комедиии или тийн филми... или к'вото и да е само да е сладникаво и блудкаво... ако пък историята от филма се припокрива с твоята лична... идеално...
нареваваш се докато очите ти пресъхнат и стигнеш до момента, когато искаш да плачеш, но не можеш и рай... 2-3пъти като го направиш т'ва... и Му теглиш една майна на Оня, и толкова...
после започват купоните с приятели...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Бати тЪпаците...Първоначално написано от zmey
Az sym na pyt da q izgubq sled sedmica dve ochakvai nov post ot mene , moje da si plachkame dvete zaedno
Леле колко общо...Да и при нас беше майка му против нас и...тя успя раздели ни. Какво правих ли....Ами аз още не съм го забравила...Казвала съм му,че още го обичам,но....не става....не сме се събрали пак
![]()
mnogo hora kazvat 4e vremeto lekuva no vs16tnost ne e taka...vremeto prosto pritapqva 4uvstvata ti...kolkoto po-malko go vijda6 tolkova pove4e si misli6 4e si go zabravila,no kato go sre6tne6 dori za sekunda 6te razbere6 4e ne si.kazvam ti ot li4en opit...a za da si go v1rne6 trqbva da ima6 mn silna volq i da si mn silna psihi4eski,za6toto nikak ne e lesno...az probvah i spe4elih sled d1lgi bitki s stra6no mn momi4eta koito bqha ne6to pove4e ot men...no ako tvoeto mom4e te e obi4alo kolkoto teb 6te se s1berete pak stiga da uspee6 da razpali6 plam1ka na lubovta otnovo...POJELAVAM TI USPEH MILA!
Оф ТоЗ пЪк!КвО мЕ гЛеДаШ бЕ?ГоТиНа СъМ...оБиЧаМ дА сЕ нАдУвЪм~*~БеЗ пАрИ нА НиКоЙ нЕ тАнЦуВаМ...в КлУбА мОйТе ХоРа ИзБуХвЪт~*~А бАлЪцИтЕ сЕ зДуХвАт~*~А СиЧкИ мАлКи МрЪсНиЦи КлАтЯт ЦиЦи~*~ТуКа ПъК е ЗаБрАнЕнО зА дЕвИцИ [!]
Какво правя....ами в момента и аз се намирам в същото положение като твоето,с тази разлика че родителите ми не са против....И аз тука седа и плача като обезумяла чудя се как да си го върна...ама нищо не ми идва на ума...вече не намирам изход и аз като теб няма на кой на рамото да поплача освен на майчиното,знам че тя ще ме разбере и ще ми даде правилния съвет...но не мога вечно да я натоварвам с проблемите си....Стегни се няма смисал да се самоизмъчваш нали знаеш ''когато обичаш някого пусни на свобода,а ако той те обича ще се върне пак във твоята страна,ако ли не няма за какво да съжаляваш...'' Надявам се всичко да се оправи и да сте заедно на пук на всички които са против вас...Успех
страдам.. много страдам. Боли ме, плача на рамото на мама като малко момиче, изпадам в депресия, огромна депресия и не мога да контролирам живота си, правя неща, които не искам.. Самосъжалявам се, слушайки балади..
Опитвам се да заменя въпросния човек, да намеря някого, който да попълни празното място в сърцето ми. Опитът ми показва, че греша.. така само наранявам невинни хора..
Накрая от много рев, сълзи.. и обещания, че ЩЕ мога без него, че ще се науча да живея без него.. ставам инат! И си казвам: "Или ще си го върнеш, или ще си го върнеш. Точка" Може би много греша.. но така правя вече 3 пъти с човека, с когото съм сега. Получава се.. Не се давам лесно на съдбата.. гледам някакси да си я пренастроям, да си създам сама случайни събития, които да ни съберат. Успявам обикновено.. наистине не е лесно.. адски боли.. но си заслужават всички сълзи, голямото чакане и изтърпяната самота, болка, отчаяние и обърканост. Обичаме се повече от всичко.. Любовта ни не заслужава да страда заради грешки на двама 15-16 годишни пикльовци, каквито сме били, когато сме се държали така.
Именно и затова понякога съжалявам, че не срещнах този човек на 19-20 години, а на крехките 14 години и няколко месеца, когато допускаме много грешки. Имаме късмета, че с него не се даваме лесно.. засега г/д 3 години успяваме да запазим любовта си, въпреки много изпитания.
Ако си на 40 години, ще разбера ако се притесняваш..
ако ли не.. поредната тийн драма, която ще отшуми с малко пуканки и готин филм с приятели.
оф мързи ме да прочета 4 страници,2 часа е затварят ми се очите така,че може някой да е написал същото....
Та по темата не мислиш ли,че ако е голямата ти любов ще свърши,не се сдухвай ще си намериш момиче което да те обича и да ти даде всичко което тфа девойче не е
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
mi da ti kaja i az sam milana prez tva .. tiq zau4ni frazi kato" sled vreme nqma ti puka " .."vremto lekuva " i tn ne sa verniprosto 6te svikne6 da jivee6 s taq misal kolkoto i da te boli .. s vremto prosto se primirqva6 pak te boli no malko po-mlako misli6 za tva i .. trqa prosto da razbere6 4e toi e minalo i da se griji6 za nastoq6teto si ..
![]()